Motorbeurs 2023

Motorbeurs 2023

Een korte terugblik op de MBU van vorige week.  Allereerst willen we alle nieuwe leden van harte welkom heten!💐  Fijn dat er zoveel enthousiaste leden zich hebben aangemeld.

Ook is onze DANK groot aan alle vrijwilligers die hun vrije tijd hebben opgeofferd om een dag/dagen op de stand te staan en meegeholpen hebben met de op- en afbouw. GRAZIE MILLE.. 🙏🙏

Ook Ten Kate Racing Products dank voor de mooie R7 die we mochten lenen voor op de stand.

De reacties op de MBU op de socials, nieuwssites en vooral ook in real life op de Beurs zijn niet positief; te duur, te vol, te klein, te weinig motoren, te weinig kleding, te veel horeca etc.  Ook wij vonden dat als Beursteam.  We gaan nog evalueren wat we volgend jaar gaan doen, of we nog deelnemen ja of nee.  De kosten stijgen nogal, daarentegen hebben we een recordaantal nieuwe leden mogen inschrijven, en hebben we bestaande leden van koffie, thee, fris, cake en gezelligheid voorzien.

De R-Club kan terugkijken op een hele succesvolle en supergezellige MotorBeurs!  Het seizoen kan beginnen!  Check de kalender voor de Clubritten en activiteiten, we hopen jullie daar weer allemaal terug te zien!

Groeten van het Beursteam:  Roy, Ed, Fokke en Sandra.

Geef een reactie