Clubrit: Gebben Motoren

Clubrit: Gebben Motoren
Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd/Locatie

Datum: 03/08/2024

Tijd: 10:00 - 16:00

Locatie: Gebben Motoren

Categorie

Gebben Motoren rit:

We zijn er al eens geweest bij Gebben met de club. Maar dit was voor de Gamma Racing Days toentertijd.
Dit keer starten we er een clubrit.

Op zaterdag 13 juli verzamelen we bij Gebben Motoren op de industrieweg 25 in Rogat. De zaak is om 08:00 al open, maar wij gaan pas vanaf 10:30 aan de rit beginnen. Dus voel je vrij eerder te komen en met een bakkie door de zaak te lopen.

Gebben heeft ook nog een verrassing voor ons in vorm van een goodie bag. Meld je op tijd aan voor de rit, zodat er genoeg goodie bags zijn voor iedereen. Want op is op.

Voordat je bij Gebben aankomt zit er een tankstation, als goed is hebben ze daar 98.
Tank je motor af voordat je aan de rit begint.

Deel 1, 80km:

We rijden weg bij Gebben en gaan door De Wijk heen richting Koekange. Zo rijden we verder door richting het noorden en komen we uit in Ruinen.
We sturen de R’en naar Westerveld en komen langs Uffelte gereden.
Zo komen we uit bij het National Park Dwingelderveld, waar we omheen rijden.
Via Pesse rijden we verder zuidwaarts naar Fluitenberg en gaan we via Echten door naar de lunch locatie.

 

Lunch:

De route stopt op de kruising van de Echtenseweg en de Spierkampweg. We moeten daar linksaf de Spierkampweg op. Daar zal het Paviljoen Nijstad ook staan aangegeven.Lunch locatie: Koedijk 8, 7908 TA Hoogeveen

Deel 2, 72km:

Na de lunch beginnen we aan deel 2 van de rit. We rijden onder Hoogeveen door richting het zuiden en komen door kleine dorpjes heen gereden zoals Alteveer, Kerkenveld, Braamberg en vervolgens rijden we door Drogteropslagen.
Als we door het dorp Linde zijn gekomen gaan we verder richting het zuiden en volgen we paralel de N48 via de dorpjes Blakbrug, Ommerschans, Witharen en zo verder door naar Varsen.

We draaien hier voor een stukje de N348 op verder naar het zuiden richting Lemelerveld.
Na een paar km op deze weg kunnen we er op een gegeven moment de weg af voor een rust plek/parking. Hier gaan we af en kunnen daarna linksaf afslaan om de N-weg over te steken. Gelijk daarna slaan we rechtsaf en rijden dan zo paralel verder aan deze N-weg.

Zo komen we uit in Lemele. Daar rijden we doorheen en komen zo uit op de N347 die we oversteken om zo weer paralel te rijden richting het noorden naar Ommen.
Bij Giethmen gaan we nog een klein stukje binnendoor voordat we in Ommen aankomen.

We stoppen bij restaurant Ekkelenkamp. Tegenover het restaurant hebben ze een klein terras en daarachter is een parkeerterrein waar we evt onze motoren neer kunnen zetten.

Zie hier op de foto aan de rechter kant.

 

Ben je geen lid maar wel in het bezit van een R? En rij je graag een keer vrijblijvend mee? Laat het ons weten via contact@yzfr-club.nl of dm ons op instagram of facebook.

Graag verzamelen we zo veel mogelijk foto’s en video’s van onze evenementen. Deze kunnen uiteraard gedeeld worden in de groep WhatsApp die word aangemaakt voor elke club rit.
Om de beste kwaliteit van de foto’s en video’s te bewaren kun je die HD uploaden of versturen via myairbridge naar roy@yzfr-club.nl
Dan kunnen we daar iets moois van maken en posten op onze social kanalen.

Link voor WhatsApp groep: 

 

Schrijf U in op onderstaand formulier:

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

Geef een reactie