Zwarte Woud 2024

Beste R-Leden,

Het is al eens te spraken gekomen over een extra weekend Eifel. Omdat die heel erg in trek is onder de leden en zo ook het weekend Sauerland altijd vol zit en deze ook wachtlijsten heeft na de inschrijving. Kwamen we op het Zwarte Woud uit of we daar niet eens naartoe konden gaan.
Verschillende leden gaan daar al jaarlijks naartoe of zijn daar al eens geweest. En je kan daar ook prachtig mooi rijden, alleen is het wat verder weg dan de Eifel.

We hebben geïnformeerd wat de kamers moeten kosten bij het Anker in Simmersfeld vooraan in het Zwarte Woud vanaf Nederland gezien. En naar onze agenda kijkend zou de beste periode ergens tussen de Eifel en Sauerland weekend in moeten zitten. De prijzen voor 2023 staan hieronder.

De bedoeling is dan om daar meerdere dagen te rijden dan bijv. bij de andere weekenden, denk aan een mid-week of van vrijdag tot maandag. Of dat we een week kiezen dat we daarheen gaan en dat je zelf de dagen kunt bepalen. De precieze indeling van deze dagen en welke periode zouden we samen in overleg kunnen doen met de mensen die hierin geïnteresseerd zijn. En kunnen we eventueel volgend jaar hier naartoe gaan.

Mocht je hier voor geïnteresseerd zijn stuur een mailtje naar roy@yzfr-club.nl

Voor een eenpersoonskamer met ontbijt rekenen wij EUR 66,00 per persoon per nacht.

Voor een tweepersoonskamer met ontbijt rekenen wij 59,00 euro per persoon per nacht.

Voor halfpension (3-gangenmenu) rekenen wij EUR 22,00 per persoon per dag.

4 reacties op “Zwarte Woud 2024

  1. Is idd wel een stuk verder rijden dan Eifel en Sauerland, mss een optie voor Luxemburg? Dichterbij ook vwb afstand en omdat veel leden geen trekhaak/aanhanger hebben, wat wel relaxter rijden is voor naar het Zwarte Woud.

  2. Sorry voor de veel te late reactie, maar ik ben ook geïnteresseerd. Hoop dat het nog gaat lukken. Ik kan met aanhanger en eventueel nog plek voor een 2e motor indien iemand anders geen aanhanger/trekhaak heeft.

Geef een reactie