ALV & BBQ

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd/Locatie

Datum: 11/06/2023

Tijd: 10:00 - 18:00

Locatie: H. P. van Nunen

Categorie

Het bestuur van de YZF R-club wil jou en je partner uitnodigen op 11 juni bij de Algemene Leden Vergadering 2023.

               

De jaarlijkse ALV/BBQ wordt gehouden in Oosteind bij onze gastvrije lid Wil en zijn vrouw Jacqueline.

Voorafgaand de ALV en de BBQ word er altijd eerst een rit gereden waarbij het 2e deel iets korter zal zijn dan normaal om op tijd terug te zijn voor de ALV. Hierbij worden o.a. de financiën van de club besproken.
Mochten jullie daarover vragen hebben kunnen die na het praatje gesteld worden. Ook andere vragen zijn vrij om te stellen. Dus wellicht kan je hier vast over na denken of die alvast te mailen/appen mag ook zodat we die mee kunnen nemen in het praatje bijv.

Als we de verplichte zaken besproken hebben kan het vlees op de BBQ.

Zoals altijd verzamelen we om 10:00 voor de rit die gereden gaat worden. Er zal koffie en wat lekkers aanwezig zijn bij Wil thuis. Om 10:30 zullen we dan aan de rit beginnen.

 

Deel 1, 79km:

Als we bij Wil wegrijden gaan we via Dongen en Klein Dongen richting Kaatsheuvel. Nog voor Kaatsheuvel steken we binnendoor naar Loon op Zand om zo richting Tilburg te rijden.

Vanaf daar rijden we richting Udenhout en komen we aan in Oisterwijk. De route brengt dan naar Boxtel en komen langs klein plaatsjes zoals Liempde, Olland, Sint-Oedenrode, Nijnsel, Breugel, Gerwen en zo naar Nuenen waar we een hapje en een sapje kunnen doen bij D’n Kleine Dommel.

https://denkleinedommel.nl/

 

Deel 2, 76km:

Zodra we een hapje en een sapje gedaan hebben stappen we weer op om aan het 2e deel van de rit te beginnen. Hij lijkt misschien wat lang voor deze rit, maar je kan lekker vlot doorrijden.

We pakken een klein stukje dezelfde weg terug naar Gerwen en gaan voor Gerwen linksaf richting Nederwetten. Via Son komen we uit in Best en volgen zo verder het spoor richting Spoordonk.

De reis gaat verder naar Moergestel en komt zo uit in Tilburg.

We pakken een klein stukje ringbaan van Tilburg en draaien daar gauw weer vanaf om zo via het industrieterrein Loven binnendoor te rijden naar Loon op Zand.

Dan rest ons nog een klein stukje via Kaatsheuvel, Klein Dongen en Dongen naar ons beginpunt bij Wil thuis.

Een fijne rit gewenst, een informatieve ALV en een heerlijk club bbq.

Eet smakelijk!

 

 

Clubrit deel 1 gpx.

Clubrit deel 2 gpx.

Clubrit deel 1 track.

Clubrit deel 2 track.

Zip bestand met gpx + track.

De dag ervoor op 10-06-2023 gaan we opbouwen, daar zoeken we een aantal mensen voor om mee te helpen. Kan en wil je mee helpen opbouwen laat het ons even weten.

Schrijf jezelf in voor de BBQ voor maandag 5 juni! i.v.m. het bestellen van het eten. Weet je niet zeker of je kan? Schrijf je gewoon in en meld je daarna even bij ons af indien nodig.
Heb je speciale wensen wat betreft het eten? Meld het even bij het inschrijven in de opmerkingen.

 

We zouden het op prijs stellen als een aantal mensen na afloop van de BBQ een handje willen meehelpen met opruimen.

 

 

Ter info voor bij de lunch; het eerste rondje van club is te komen vervallen.

 

Ben je geen lid maar wel in het bezit van een R? En rij je graag een keer vrijblijvend mee? Laat het ons weten via contact@yzfr-club.nl of dm ons op Instagram of facebook.

Graag verzamelen we zo veel mogelijk foto’s en video’s van onze evenementen. Deze kunnen uiteraard gedeeld worden in de groep WhatsApp die word aangemaakt voor elke club rit.
Om de beste kwaliteit van de foto’s en video’s te bewaren kun je die het makkelijkste sturen via myairbridge naar roy@yzfr-club.nl of mail de foto’s.
Dan kunnen we daar iets moois van maken en posten op onze social kanalen.

 

 

1 reactie op “ALV & BBQ

  1. Ik wil mij graag aanmelden voor deze mooie dag.

    Tot zondag !!!

Geef een reactie