Van Meel Motoren clubrit

Van Meel Motoren clubrit
Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd/Locatie

Datum: 19/06/2021

Tijd: 10:00 - 16:00

Locatie: van Meel Motoren

Categorie

Beste R-Leden,

We zijn weer een jaar verder en wederom zijn we van harte welkom bij Van Meel Motoren met een clubrit van de YZF R-Club.
Eindelijk mogen we weer op pad met de snelste maar ook de gezelligste club van Nederland. Althans dat vinden we zelf vooral 😬🤪

Er is dit keer geen raceweek bij Van Meel Motoren, Yamaha was niet in de mogelijkheid om wat demo modellen te plaatsen. Of het dit jaar nog gaat gebeuren is niet zeker.
Maar dit mag zeker de pret niet drukken, want we mogen weer clubritten rijden.

We verzamelen om 10:00 in Made.
Ze zijn vanaf 09:00 al open mocht je rustig rond willen kijken.
Rond 10:30 beginnen we aan de rit.

De groen stip is Van Meel Motoren. Als je via de Brieltjensweg het viaduct de snelweg over gaat heb je de McDonald’s zitten, waar we later de dag ook zullen eindigen. Daar zit ook een tankstation bij waar ze 98 aanbieden. De Shell die je ziet heeft ook V-power.

 

Er gelden nog wel enkele corona regels in de zaak dus blijf niet hangen bij de koffie corner zodat anderen ook hier gebruik van kunnen maken.

Ter info:

Er wordt voor ons gezorgd al zal de indeling anders zijn dan dat we gewend waren, dit i.v.m. de doorstroom. Waarschijnlijk plaatsen ze een extra koffieapparaat en tent tegen de zijgevel t.h.v. de koffiehoek rechts van het pand.
Parkeren kan dan voor en naast het pand. Je kan dan via buiten lopen tussen motoren en de wc is binnen. Hiermee kunnen we eenvoudiger aan de Corona richtlijnen voldoen en is het voor jullie gezelliger, want dan sta je ook meer bij elkaar.
Je kan een rondje door de zaak doen en de merchandise op de eerste verdieping bekijken.

 

Als we eenmaal groepjes hebben gevormd rijden we vanaf Made noordwaarts richting de dijk van de Amer.
Via Lage Zwaluwe gaan we via Moerdijk en het industrieterrein van Moerdijk naar Noordhoek. Waarna we richting het zuidwesten gaan en hier en daar wat kleinere dorpjes passeren en bij Dinteloord naar het zuiden rijden. Via Steenbergen komen we uit in Bergen op Zoom waar de lunch locatie zich bevind.
Wie vorig jaar mee heeft gereden met de Van Meel Motoren rit herkent het vast waar we gaan lunchen. Het was vorig jaar goed bevallen en we zijn weer van harte welkom bij ‘Het Strandhuys’.


Als we onze rits van de motorpakken weer dicht krijgen na de lunch en de pk’s weer aan het werk mogen en de uitlaten laten brullen, verlaten we Bergen op Zoom naar het noordoosten.
Via Heerle en Vroenhout gaan we naar Roosendaal om zo verder naar het oosten te rijden.
De route brengt ons verder via Rucphen, Sint Willebrord, onder Etten-Leur door richting Prinsenbeek en Zevenbergen.
Dan komen we uit bij het laatste kleine dorpje Langeweg. Het was ook een lange weg naar Langeweg. Vanaf hier is het geen lange weg meer naar het einde van deze rit. We rijden nog een kleine stukje binnendoor en komen zo via een N-weg uit in Made om vervolgens door te rijden naar de eind locatie McDonalds in Oosterhout.

 

Vorig jaar hadden een aantal mensen last van processie rupsen na het 2e deel van de rit. Zorg ervoor dat je een colletje draagt om ellende te voorkomen, mochten ze er weer zijn.

Heb je een navigatie/telefoon navigatie neem die mee met de rit erop. Zodat we eventueel een beroep op je kunnen doen om een groepje voor te rijden.

Tot slot: er geldt een maximum van 30 personen die mee kunnen aan de rit. Dit is om de corona regels in acht te kunnen nemen bij Van Meel Motoren.
Ze wijzen ons erop om aan de geldende corona regels te houden, vooral binnen en geldt max 30 personen binnen. Buiten is voor eigen risico.

 

Van Meel Motoren 2021 clubrit klik hier om te downloaden

Inschrijven

Graag verzamelen we zo veel mogelijk foto’s en video’s van onze evenementen. Deze kunnen uiteraard gedeeld worden in de groep WhatsApp die word aangemaakt voor elke clubrit.

Om de beste kwaliteit van de foto’s en video’s te bewaren kun je die het beste sturen via myairbridge naar roy@yzfr-club.nl
Dan kunnen we daar iets moois van maken en posten op onze social kanalen.

Geef een antwoord