Extra toegift rit 23-10-2022

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd/Locatie

Datum: 23/10/2022

Tijd: 10:00 - 16:00

Locatie: Mcdonalds Ijsselstein

Categorie

Beste R-leden,

 

Als het weer het toelaat, want het ziet er komende tijd nog aardig uit, doen we een extra toegift rit. Deze telt overigens niet mee met de R-verkiezing ronde.

We houden het lekker centraal voor iedereen. De rit begint en eindigt bij de McDonalds in IJsselstein Lorentzlaan 1, 3401 MX. Verzamelen doen we zoals altijd om 10:00 en rond 10:30 gaan we rijden in groepjes.

Tankstations in de omgeving van het verzamelpunt. De 2 tankstations rechts op de kaart liggen op de route van de rit zelf.

Route Domstad.

 

 

De route is 189km maar goed te doen. Lunch locatie bevind zich bij het vliegveld van Hilversum op 100km na de start. Restaurant Het vliegveld Hilversum (Noodweg 43, 1213 PW Hilversum)
We komen over dijkjes, rijden door bosrijk en stedelijk gebied. Er zit van alles wat in deze rit verwerkt.

Hopelijk zit het weer nog mee en kunnen we nog een rondje doen met z’n alle.

Rijdt je mee? Voeg jezelf toe aan de groep:

Route Domstad GPX

Route Domstad(vias & stops) GPX

Route Domstad Track

 

Ben je geen lid maar wel in het bezit van een R? En rij je graag een keer vrijblijvend mee? Laat het ons weten via contact@yzfr-club.nl of dm ons op Instagram of facebook.

Graag verzamelen we zo veel mogelijk foto’s en video’s van onze evenementen. Deze kunnen uiteraard gedeeld worden in de groep WhatsApp die word aangemaakt voor elke club rit.
Om de beste kwaliteit van de foto’s en video’s te bewaren kun je die het makkelijkste sturen via myairbridge naar roy@yzfr-club.nl of mail de foto’s.
Dan kunnen we daar iets moois van maken en posten op onze social kanalen.

Geef een antwoord