R-Tune dag bij Dynojet

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd/Locatie

Datum: 15/06/2019 - 16/06/2019

Tijd: 09:30 - 16:00

Locatie: Dynojet Jeroen van der Meer

Categorie

Op zaterdag 15 en zondag 16 juni is de YZF R-Club weer uitgenodigd bij Dynojet Jeroen van der Meer in Uithoorn.

Na het succes van oktober 2018 heeft Jeroen ons weer uitgenodigd om een dag een kijkje te nemen in de ‘keuken’ van het motor tunen. Hij is dé specialist in het afstellen voor Yamaha (is ons verteld en hebben enkele Clubleden al ervaren). Het was vorig jaar erg druk dus voor degenen die het niet gered hebben kunnen nu in de herkansing.

Er wordt uitleg gegeven over het afstellen en de werking van de motor en hoe belangrijk dit is. Je R kan zelfs gratis een run op de testbank maken en daarna advies te krijgen van Jeroen wat hij kan doen om je motor optimaal te laten lopen (betere prestaties en langere levensduur).

Tijden: De zaterdag zal starten om 09.30 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. Op zondag is dat van 10.30 uur tot 16.00 uur. Het adres van Dynojet Jeroen van der Meer is: Anton Philipsweg 5, Uithoorn.

Voor koffie, thee en fris wordt gezorgd op de zaterdag omdat deze dag exclusief voor de R-leden is. Op zondag is er een Classic Superbike Evenement bij de buren van MotoPort en zullen er ook andere mensen aanschuiven…misschien wel Michael van der Mark!!

Voor lunch en snacks kun je terecht bij MotoPort.

Deelname: Let op: Wel even inschrijven om van deelname verzekerd te zijn. De zaterdag is exclusief voor Clubleden!

Inschrijven

Er is op zondag bij MotoPort Uithoorn (de buren van Dynojet van der Meer) een Superbike Classic Day waar ook Michael van der Mark zal zijn! Dus reden genoeg om even een kijkje te komen nemen.

Tot slot, mochten de aanwezigen van de clubrit foto’s en of video’s gemaakt hebben zouden jullie die bijv. met https://wetransfer.com/ willen doorsturen naar roy@yzfr-club.nl.
Zodat er materiaal is om nieuwe filmpjes te maken voor promotie doeleinden o.a. en voor jullie als leden.