Clubrit april – Midden/West NL

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd/Locatie

Datum: 28/04/2019

Tijd: 10:30 - 16:00

Locatie: McDonald's Woerden

Categorie

YZF R-Clubrit zondag 28 april 2019

 

Start- en eind adres: McDonald’s Woerden Botanische Golf 1 3446 CN Woerden
Iedereen graag om 10.30 uur aanwezig, zodat we uiterlijk om 11.00 uur kunnen starten.
De clubrit start en eindigt bij de McDonald’s in Woerden (bij de afrit Woerden aan de A12). Iedereen starten met een volle tank. Onderaan de afrit van de snelweg ligt een BP Express tankstation, tank hier gelijk voordat je doorrijdt naar de McDonald’s.

De rit gaat langs een aantal riviertjes en het Vecht- en Plassengebied. Onderweg is er dus genoeg water te zien.
Het eerste deel van de route gaat vanuit Woerden langs de Oude Rijn naar Bodegraven en daarna langs de Meije naar Mijdrecht. Het eerste deel is relatief kort met 43 kilometer.

In Mijdrecht lunchen we bij Brasserie Jettiez, Hofland 212, 3641 GK Mijdrecht (www.jettiez.nl). Op de website kun je alvast de menukaart vinden. Het eerste drankje is zoals altijd nog steeds voor rekening van club.
De twee helft van de route is 74 km. Vanaf de lunchplek gaan we via de Vinkeveense Plassen, Weesp , Nederhorst den Berg en de Loosdrechtse Plassen en Vinkeveen weer terug naar Woerden. Daar kan iedereen nog wat drinken en van daaruit naar huis.

download gpx

Inschrijven

Tot slot, mochten de aanwezigen van de clubrit foto’s en of video’s gemaakt hebben zouden jullie die bijv. met https://wetransfer.com/ willen doorsturen naar roy@yzfr-club.nl.
Zodat er materiaal is om nieuwe filmpjes te maken voor promotie doeleinden o.a. en voor jullie als leden.