R-verkiezing update

R-verkiezing update

We hebben nu 3 clubritten gehad dit jaar nadat we de eerste 4 niet door konden laten gaan door de geldende corona regels.
In juni bij Van Meel Motoren te Made konden we dan eindelijk beginnen met de eerste clubrit van het jaar. Na het Eifel weekend in juli kwam daarna de clubrit oost-Nederland/Duitsland bij. Afgelopen weekend hadden we de Datona rit die begon en eindige in Meppel. Lunchen deden we bij Datona in Haulerwijk, en die was dik verzorgd! Foto’s hiervan staan op onze facebook pagina en die van de yzf yamaha fans pagina.

Wat doet dit met de tussenstand van de R-verkiezing tot zover? Wat zeer verrassend is dat één dezelfde persoon de dag winnares is van alle clubritten die gereden zijn. En pakt hiermee een flinke voorsprong op de rest.
Dus wil je dit jaar nog kans maken op die felbegeerde titel winnaar R-verkiezing 2021, neem deel aan de clubritten die nog gereden gaan worden.

De eerst volgende is 15 augustus die begint in Ermelo. De inschrijving moet nog worden open gezet.
Dat zelfde weekend hebben we ook bij Dynojet van der Meer de mogelijkheid om van je motor een gratis vermogens uitdraai te laten maken. Dit zal afhankelijk van de animo op 14 en of 15 augustus gaan plaats vinden.

22 augustus is de ALV/BBQ in Oosteind met vooraf een clubrit. Hiervan is de inschrijving al open.
En de laatste voor de maand augustus is de 28ste en die start bij Chromeburner in Nieuwkuijk.

Tussenstand R-verkiezing 2021.

Geef een reactie