Regio midden

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd/Locatie

Datum: 23/05/2021

Tijd: 10:00 - 16:00

Locatie: Mcdonalds Ochten

Categorie Geen Categorieën

Beste R-leden,

Inmiddels zijn er weer wat versoepelingen geweest en nieuwe aangekondigd voor komende week, maar voor ons als club is dat nog te weinig om echt een clubrit te kunnen organiseren.

Daarom hebben we weer een oude rit uit de ritten doos getrokken om de mogelijkheid aan te bieden om toch een rit te kunnen rijden. Wellicht dat jullie samen met andere R-leden kunnen afspreken in de WhatsApp groep(en) of op het facebook evenement in de discussie sectie.
Zorg dat je dan zelf even wat groepjes maakt mocht je met vele zijn, jullie weten inmiddels hoe dit in zijn werking gaat.

 

De verzamelplek is bij de McDonalds in Ochten:
Cuneraweg 13, 4051 CE Ochten

 

 

 

 

De clubrit begint en eindigt in Ochten en gaat in het eerste deel richting het noorden langs de Neder-Rijn richting het westen. En steken de Neder-Rijn over bij Wijk bij Duurstede en volgen de Neder-Rijn weer een stukje oostwaarts waarna de rit weer richting het noorden gaat via Amerongen en om Veenendaal heen. Richting Bennekom en door Heelsum heen en via Doorwerth komen we zo uit bij de lunch locatie van deze clubrit in Oosterbeek. De lunch werd toentertijd gehouden bij Grand Café Oosterbeek tel:+31263390716
Het is natuurlijk ook Pinksteren dus wellicht kunnen openingstijden variëren. Mocht je daar willen lunchen zorg ervoor dat je voor jezelf reserveert.

Het 2e deel brengt je bovenlangs Arnhem via Rozendaal naar Doesburg en zo weer terug naar Arnhem die je via de zuid kant binnen komt rijden. De route brengt je wederom weer langs de Neder-Rijn en via Heteren, Randwijk, Andelst en Dodenwaard kom je weer uit bij het startpunt in Ochten.
Hopelijk zit het weer ook een beetje mee om deze route te rijden.

Clubrit Ochten-Oosterbeek-Ochten downloaden klik hier

Graag verzamelen we zo veel mogelijk foto’s en video’s van onze evenementen. Deze kunnen uiteraard gedeeld worden in de groep WhatsApp die word aangemaakt voor elke club rit.
Om de beste kwaliteit van de foto’s en video’s te bewaren kun je die het beste sturen via myairbridge naar roy@yzfr-club.nl
Dan kunnen we daar iets moois van maken en posten op onze social kanalen.

Geef een antwoord