Van Meel clubrit

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd/Locatie

Datum: 20/06/2020

Tijd: 09:00 - 15:00

Locatie: van Meel Motoren

Categorie

Nu het bekend is dat de ALV/BBQ geen doorgang kan vinden en wordt uitgesteld naar eventueel later dit jaar willen we dit vervangen door de eerste echte clubrit van het jaar.

Dit keer verzamelen we bij Yamaha dealer Van Meel Motoren in Made. Ze hebben ons uitgenodigd om een keer een clubrit bij hun zaak van start te laten gaan. Voordat je bij Van Meel Motoren aankomt kan je tanken bij Lukoil tankstation Innovatiepark 3, 4906 AA Oosterhout.

Juist in de deze week hebben ze ook een race week, waardoor er meerdere race motoren staan dan normaal gesproken. Ideale combinatie met de YZF R-Club. Zo hebben ze de nieuwe R1m staan samen met een Michael van der Mark uitvoering, een Dakar rally motor en een motorpak gedragen door Petrucci. 
Ook bieden ze ons ter plekke 15% korting aan op Yamaha merchandise in de kledingshop of online van 13 t/m 27 Juni met de kortingscode die je via de R-mail hebt verkregen. 

Mocht je nog opzoek zijn naar aangemeten oordoppen, kan je dat vanaf 10:00 ook laten doen.

Om met een niet al te grote groep daarbij aanwezig te zijn in hun showroom en straks bij de lunch lokatie ivm de Covid-19 richtlijnen is er een max aantal van 30 personen.

De rit brengt ons via een aantal Brabantse dorpen en boerenlandschappen binnendoor naar de lunch lokatie in Bergen op Zoom.

Lunchen doen we bij ‘Het Strandhuys’ en er is gereserveerd om 12:00.
De Boulevard 55, 4617 HB Bergen op Zoom.

Eenmaal klaar met de lunch vertrekken we voor het 2de deel van de rit. Via het zuidelijke deel van Noord-brabant en door een klein stukje België rijden we terug. En komen we uit bij de McDonalds waar we eerder deze ochtend bij de Lukoil pompstation getankt hebben.

Lukoil tankstation Innovatiepark 3, 4906 AA Oosterhout.

Zorg dat je rond 10:00 aanwezig bent zodat je nog een bakje koffie kan nemen met wat  lekkers erbij en een rondje kan doen in de zaak bij Van Meel Motoren. Dan kunnen we op tijd vertrekken zodat we op tijd bij de lunch lokatie zijn.

Mochten er R-leden zijn die eventueel kunnen en willen voorrijden graag. Het is niet altijd nodig, maar het verleden leert ons dat we die wel eens te weinig hebben.

Graag zien we jullie dan in Made.

Met vriendelijk R-Groet,

YZF R-Club

Van Meel Motoren route downloaden

Let op maximaal 30 deelnemers!

Inschrijven

Tot slot, mochten de aanwezigen van de clubrit foto’s en of video’s gemaakt hebben zouden jullie die bijv. met https://wetransfer.com/ willen doorsturen naar roy@yzfr-club.nl. Via whatsapp ook mogelijk. 
Zodat er materiaal is om nieuwe filmpjes te maken voor promotie doeleinden o.a. en voor jullie als leden.