Van Meel Motoren clubrit

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd/Locatie

Datum: 18/06/2022

Tijd: 10:00 - 16:00

Locatie: van Meel Motoren

Categorie

 

Beste R-Leden,

Op zaterdag 18-06-2022 ,voor de 3e keer op rij, mogen we bij Van Meel Motoren in Made een clubrit van ons laten starten. Het was dit jaar nog niet duidelijk of er een race week zou komen bij Van Meel Motoren, wellicht later dit jaar.

Verzamelen doen we zoals gebruikelijk om 10:00 en vertrekken doen we rond 10:30. Van Meel Motoren is al open vanaf 09:00 dus kom gerust eerder om op je gemak rond te kijken onder het genot van een bakkie koffie o.a. en wat lekkers.

Om de rit met een volle tank te beginnen kan je tanken bij Lukoil naast de McDonalds of bij een van de andere tankstations. De onbemande Shell in Oosterhout heeft V-Power.

De rit brengt ons via de industrieterreinen van Oosterhout binnendoor naar Raamsdonksveer. Waar we via de snelweg het water over moeten naar Hank, en rijden zo binnendoor verder naar Werkendam.

Deel 1

We duiken dan de Biesbosch in om daar wat lekkere bochtjes mee te pakken en hopen dat het met de drukte nog meevalt. Op de kaart zie je een rode lijn lopen. Waarschijnlijk stuurt je navigatie je daar overheen, maar dat gaat dus niet. Je moet daar linksaf en er omheen. En dan weer rechtsaf bij de propeller op de eerste foto.
Via Sleeuwijk en Uitwijk komen we aan bij de lunch locatie in Giessen bij Het Brabantse Land.

lunch locatie Giessen

Na de lunch gaan we bij Brakel de waaldijk op en komen we via Zuilichem uit in Nieuwaal. Bij Gameren gaan we weer richting het zuiden en komen we uit in Hedel waar we de Maas oversteken naar Bokhoven. Via Elshout, Drunen en Helvoirt komen we uit Oisterwijk en rest het ons nog een klein stukje naar het eindpunt bij de McDonalds langs de N65 en zit de rit er weer op.

Deel 2

 

Als je de N65 oversteekt en niet links afslaat naar de McDonalds en rechtdoor rijdt kom je op een rotonde uit. Ga je die rechtdoor heb je daarna aan je rechterkant een Tango met 98. Voor het eventueel af tanken van je motor om thuis te komen.

Rit organisator: Roy D.

Klik hier om de route deel 1 te downloaden.

Klik hier om de route deel 2 te downloaden.

Inschrijven

Ben je geen lid maar wel in het bezit van een R? En rij je graag een keer vrijblijvend mee? Laat het ons weten via contact@yzfr-club.nl of dm ons op Instagram of facebook.

Graag verzamelen we zo veel mogelijk foto’s en video’s van onze evenementen. Deze kunnen uiteraard gedeeld worden in de groep WhatsApp die word aangemaakt voor elke club rit.
Om de beste kwaliteit van de foto’s en video’s te bewaren kun je die het makkelijkste sturen via myairbridge naar roy@yzfr-club.nl of mail de foto’s.
Dan kunnen we daar iets moois van maken en posten op onze social kanalen.

Geef een antwoord