Clubrit september – Oost-Nederland

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd/Locatie

Datum: 12/09/2021

Tijd: 10:00 - 16:00

Locatie: McDonald's

Categorie

Clubrit 12 september.

Beste R-leden,

Zondag 12 september staat er weer een clubrit op de planning.

Wij verzamelen om 10 uur bij de McDonalds in Heteren aan de Polderstraat 41.

Begin aan de rit met een volle tank. Het komt soms nog steeds voor dat mensen moeten tanken nog net voor de rit begint of tijdens de rit.
Naast de Mac bevind zich een tankstation waar je kunt tanken.

 

Wij rijden eerst in zuidelijke richting en pakken de waaldijk tot Ochten. Hier steken wij de Betuwe door richting het pontje van Elst. (Let op, wij gaan hier met de pont, dit kost wat kleingeld). Vervolgens rijden wij langs Veenendaal, steken dwars door de weilanden naar Woudenberg waar onze lunch locatie is.

Wij lunchen bij hotel/brasserie Schimmel 1885. Hier is een grote parkeerplaats waar wij onze R’en mooi kunnen opstellen.

 

Na de lunch steken wij weer dwars door de weilanden richting Amerongen. Gaan hier de lekdijk op en maken een kleine omweg langs Cothen om vervolgens weer op de lekdijk onze weg te vervolgen tot Nieuwegein.
De route loopt tot de Mac Donalds in IJsselstein.

We zien jullie de 12-09-’21

Klik hier om de route te downloaden.

Inschrijven

Ben je geen lid maar wel in het bezit van een R? En rij je graag een keer vrijblijvend mee? Laat het ons weten via contact@yzfr-club.nl of dm ons op instagram of facebook.

Graag verzamelen we zo veel mogelijk foto’s en video’s van onze evenementen. Deze kunnen uiteraard gedeeld worden in de groep WhatsApp die word aangemaakt voor elke club rit.
Om de beste kwaliteit van de foto’s en video’s te bewaren kun je die het makkelijkste sturen via myairbridge naar roy@yzfr-club.nl
Dan kunnen we daar iets moois van maken en posten op onze social kanalen.

Geef een antwoord