Midden of Zuid-Holland

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd/Locatie

Datum: 02/05/2021

Tijd: 10:00 - 16:00

Locatie: McDonald’s Rijswijk

Categorie Geen Categorieën

Beste R-leden,

We mogen straks op 28-04-2021 weer een beetje meer, maar voor ons als club is dat nog te weinig om echt een clubrit te kunnen organiseren.

Daarom hebben we een oude rit uit de ritten doos getrokken om de mogelijkheid aan te bieden om toch een rit te kunnen rijden. Wellicht dat jullie samen met andere R-leden kunnen afspreken in de WhatsApp groep(en) of op het facebook evenement in de discussie sectie.
Zorg dat je dan zelf even wat groepjes maakt mocht je met vele zijn, jullie weten inmiddels hoe dit in zijn werking gaat.

2 weken later hebben we nog een clubrit, misschien dat er dan weer wat meer mogelijk is en dat we als club weer een clubrit kunnen organiseren. Anders zorgen we dat we een eerder gereden clubrit hier online komt om zelf te rijden.

 

 

zuid-holland rit downloaden

Graag verzamelen we zo veel mogelijk foto’s en video’s van onze evenementen. Deze kunnen uiteraard gedeeld worden in de groep WhatsApp die word aangemaakt voor elke club rit.
Om de beste kwaliteit van de foto’s en video’s te bewaren kun je die het beste sturen via myairbridge naar roy@yzfr-club.nl
Dan kunnen we daar iets moois van maken en posten op onze social kanalen.

Geef een antwoord