Clubrit Zuid-Holland

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd/Locatie

Datum: 18/09/2022

Tijd: 10:00 - 16:00

Locatie: mcdonalds sassenheim

Categorie

Clubrit Zuid-Holland 18-09-2022

 

We starten bij de McDonald’s Sassenheim. Daarnaast is een TinQ tankstation (alleen Euro95, iets verderop zit Esso met Euro98 voor de liefhebbers). De rit gaat via de Bollenstreek en via het Westland waarbij we langs drie Boulevards komen.

 

Let op: tijdens de rit staan er een aantal camera’s die op de snelheid letten en omdat we deze post liever niet ontvangen staan deze aangegeven op de route. Een gewaarschuwd mens……

McDonald’s Sassenheim

Route deel 1

Deel 1

Deel 1 van de rit gaat langs de rand van Zuid-Holland de bollenstreek in. Via Lisse, Hillegom en Noordwijkerhout komen langs de boulevard van Noordwijk.

Via Katwijk en Wassenaar (we komen langs Duinrell) gaan we richting Scheveningen.

Let op de route nadat we de Hubertustunnel uitkomen rechts af gaan.

Aangekomen in Scheveningen gaan we langs het Kurhaus naar de Boulevard.

Op de Boulevard is een speciale parkeerplek gemaakt voor motoren waar we kunnen parkeren vor de lunch bij Beachclub Copacabana Hopelijk is het op de dag van de rit net zulk mooi weer als tijdens het voorrijden en kunnen we in de zon genieten van de lunch.

 

Deel 2.

Het tweede deel van de rit gaat vanuit Scheveningen het Westand (Monster en ‘s-Gravenzande) naar de boulevard van Hoek van Holland. 

Via Maasdijk, Maassluis en Maasland (helaas hier veel drempels ivm afsluiting kan het niet anders) gaan we via Schipluiden richting Delft.

 

ENa Delft gaan we richting het eind van de route bij de McDonald’s Rijswijk Plaspoelpolder

Vanuit hier kun je de A4 op richting huis na hopelijk een mooie rit met de leukste club van NL.

Route deel 1

Route deel 2

Inschrijven

Ben je geen lid maar wel in het bezit van een R? En rij je graag een keer vrijblijvend mee? Laat het ons weten via contact@yzfr-club.nl of dm ons op instagram of facebook.

Graag verzamelen we zo veel mogelijk foto’s en video’s van onze evenementen. Deze kunnen uiteraard gedeeld worden in de groep WhatsApp die word aangemaakt voor elke club rit.
Om de beste kwaliteit van de foto’s en video’s te bewaren kun je die het makkelijkste sturen via myairbridge naar roy@yzfr-club.nl of mail de foto’s.
Dan kunnen we daar iets moois van maken en posten op onze social kanalen.

Geef een antwoord