Clubrit noord(midden)Nederland

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd/Locatie

Datum: 14/08/2022

Tijd: 10:00 - 16:00

Categorie

Beste R-leden,

De rit begint om 10:30 bij de McDonalds in Hoorn aan de A7, om 10:00 verzamelen we.

McDonalds

Kleine Wijzend 1,

1647 DT Berkhout

Er zit hier ook een Esso tankstation waar je je motor kan aftanken. En doe dit ook zodat je met een volle tank begint aan de rit. Zodat je niet tijdens de rit nog ergens moet tanken.

Het eerste deel van de rit gaat over de dijk van Hoorn richting Edam waarna we met een omweg rond Purmerend gaan en langs een dijk richting Alkmaar gaan en een stukje van de mooie ringweg van Alkmaar gaan zien.
Wanneer we Alkmaar weer genoeg hebben gevonden gaan we afslaan naar Bergen en dan door naar Schoorl, waar we een hapje kunnen eten bij restaurant t’ Trefpunt en het eerste deel van de route stopt.

 

Voor het tweede deel van de route gaan we nog meer dijkwegen zien.
Vanaf het mooie Schoorl gaan we over de Westfriesedijk richting het oude Schagen waarna we de Westfriesedijk vervolgen en door Kolhorn komen.
Wanneer we de Westfriesedijk wel hebben gezien gaan richting Opmeer/Wognum en krijgen we weer een ander dijkweg deze genaamd Grote Zomerdijk. Deze volgen we tot we in Wognum zijn en vanaf daar gaan we een klein stukje de snelweg (A7) weer op en komen we weer uit waar we gestart waren, onze geliefde gele M.

Klik hier om de route deel 1 te downloaden.

Klik hier om de route deel 2 te downloaden.

Inschrijven

Ben je geen lid maar wel in het bezit van een R? En rij je graag een keer vrijblijvend mee? Laat het ons weten via contact@yzfr-club.nl of dm ons op Instagram of facebook.

Graag verzamelen we zo veel mogelijk foto’s en video’s van onze evenementen. Deze kunnen uiteraard gedeeld worden in de groep WhatsApp die word aangemaakt voor elke club rit.
Om de beste kwaliteit van de foto’s en video’s te bewaren kun je die het makkelijkste sturen via myairbridge naar roy@yzfr-club.nl of mail de foto’s.
Dan kunnen we daar iets moois van maken en posten op onze social kanalen.

Geef een antwoord