Clubrit Noord Nederland, Groningen en Drenthe

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd/Locatie

Datum: 17/07/2022

Tijd: 10:00 - 16:00

Locatie: McDonalds Groningen Sontplein 2

Categorie

Clubrit noord Nederland Groningen & Drenthe +BBQ

We starten bij de Mc Donalds Sontplein Groningen.

Van daaruit zullen we vertrekken in oostelijke richting en rijden we binnendoor richting noord oost Drenthe over vele geasfalteerde landweggetjes tussen de weilanden door richting het vesting stadje Boertange, hier zullen we de lunch kunnen nuttigen.

               

                 

Zodra we uitgegeten zijn zullen we vertrekken richting noord west Drenthe door vele leuke dorpjes en nog een kort slingerweggetje tussen de bossen door, richting Roden hier zal de eind bestemming zijn met aansluitend een BBQ met wat te drinken voor de genen die dat willen. Hiervoor word wel een eigen bijdrage gevraagd. De hoogte hier van word nader bepaald dit is namelijk afhankelijk van het aantal mensen die hier aan mee willen doen.

Er zijn dicht bij de eindbestemming enkele hotelletjes om te kunnen overnachten. Dit moet op eigen gelegenheid geregeld worden. De motor kan dan bij Sander Jongsma overnachten voor deze nacht. Zodat deze niet onbewaakt langs de kant van de weg hoeft te staan. De hotels zijn op loopafstand. (Hotel onder de Linden Roden), ( Hotel-Restaurant het Wapen van Drenthe Roden).

Voor de BBQ dient men zich uiterlijk 10 juli aan te melden. Dit kan in het aanmeldingsformulier voor de clubrit, meld hierbij ook met hoeveel mensen je komt, aanhang en / of kinderen zijn ook welkom.

Inschrijven

GPX Groningen-Drenthe clubrit

Ben je geen lid maar wel in het bezit van een R? En rij je graag een keer vrijblijvend mee? Laat het ons weten via contact@yzfr-club.nl of dm ons op instagram of facebook.

Graag verzamelen we zo veel mogelijk foto’s en video’s van onze evenementen. Deze kunnen uiteraard gedeeld worden in de groep WhatsApp die word aangemaakt voor elke club rit.
Om de beste kwaliteit van de foto’s en video’s te bewaren kun je die het makkelijkste sturen via myairbridge naar roy@yzfr-club.nl of mail de foto’s.
Dan kunnen we daar iets moois van maken en posten op onze social kanalen.

3 reacties op “Clubrit Noord Nederland, Groningen en Drenthe

Geef een reactie