Clubrit juli – Noordoost NL

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd/Locatie

Datum: 21/07/2019

Tijd: 10:00 - 16:00

Locatie: McDonalds Hengelo

Categorie

We vertrekken vanuit de Macdonalds westermaat rond de klok van 10:30 in groepjes van ongeveer 5/6 man.

Al snel komen we langs allemaal kleine Twentse dropjes, om te beginnen in Borne, Albergen, Tubbergen, Ootmarsum, Denekamp, Rossum om vervolgens te lunchen in de Lutte. Door de vele akkerbouw in Twente is deze omgeving altijd een genot om te rijden, en zeker op zondagen is het vrij rustig op de weg, en kan je genieten van al het moois om je heen.

De eerste helft van de route is vrij kort, ongeveer 1,5 uur afhankelijk van je snelheid. Maar omdat velen van uit ver moeten komen, en we een 2e helft hebben die voor sommigen als intensief kan worden ervaren, beginnen we vrij rustig. Aangekomen in de Lutte gaan we eten bij eetcafé plexat. https://www.eetcafeplexat.nl/plexat/

Hier kunnen we lunchen, en hebben keuze uit de volgende lunchgerechten:

-12 uurtje, broodje kroket, tomaten of siepelsoep met bolletje salade. -Uitsmijter ham en of kaas. -Boeren Twentse omelet. -Broodje warme beenham met honing mosterd.

Als iedereen de buikjes weer vol heeft, en weer op krachten is gekomen vertrekken we vanuit de Lutte richting Duitsland om vervolgens Duitsland in te rijden, daar waar je net iets sneller mag rijden dan in Nederland. Dit zorgt er voor dat er stukken tussen zitten waar je lekker kan genieten van een paar snelle bochten. Ook hebben we in Duitsland een kleine stop voor wie dat wil, om nog even wat te drinken. Dit is een bekende biker treffen vlak bij Ochtrup. Vanuit het biker treffen vervolgen wij onze weg weer richting de MC Donalds in Nederland.

De route is iets korter dan men gewent is, maar doordat er wat snelle stukken tussen zitten zeer zeker de moeite waard om te rijden!

Zien we jullie zondag 21 juli 2019? Schrijf je dan maar snel in!

Route downloaden

Inschrijven

Tot dan!

Tot slot, mochten de aanwezigen van de clubrit foto’s en of video’s gemaakt hebben zouden jullie die bijv. met https://wetransfer.com/ willen doorsturen naar roy@yzfr-club.nl.
Zodat er materiaal is om nieuwe filmpjes te maken voor promotie doeleinden o.a. en voor jullie als leden.