Clubrit Gelderland

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd/Locatie

Datum: 07/08/2022

Tijd: 10:00 - 16:00

Locatie: MacDonald Heteren

Categorie

Beste R leden,

De rit begint om 10:30 bij de McDonalds Heteren. Direct hiernaast zit een BP express tankstation. Zorg ervoor dat je hier de tank voor de rit vol gooit.

Eerste stuk van de route voert door de Betuwe. We rijden via Elst en Bemmel richting de Waalbrug bij Nijmegen. Over de Waal gaat de route verder richting Berg en Dal en zullen we heuvelachtig gebied inrijden.

Deel van de route is de 7 heuvelenweg die ook gelopen wordt tijdens de Nijmeegse 4 daagse.

 

Bij het Duitse plaatsje Wijler rijden we Duitsland binnen.

Na Kranenburg volgt een mooi bochtig stuk met mooi asfalt naar de grote brug over de Rijn bij Emmerich am Rhein.

Als laatste Duitse plaats van dit eerste deel komen we door Elten. Nadat we Elten hebben verlaten volgt aan de rechterkant een Aral pomp. Daar verkopen ze oa 102 Ultimate. Kort hierna draaien we de 3 op en pakken een kort stukje snelweg tot de volgende afrit. Hierna is het nog een klein stukje naar onze lunch locatie “het Tolhuis” in Zeddam.

Het restaurant kampt met een personeelstekort. Om iedereen op tijd van de lunch te kunnen voorzien is er keuze uit de volgende lunchgerechten:

Uitsmijter Tolhuis (ham/kaas/rosbief)

Tolhuisburger geserveerd met frites

Twee kroketten met brood

Bruchette met tomaat, mozzarella en pesto

Tosti brie walnoot honing

 

Na de lunch zetten we de rit voort richting de plaatsen Spijk Tolkamer en Lobith waar langs de Rijn Nederland binnenkomt.

Bij Pannerden zullen we de veerpond pakken. De kosten hiervan zijn 1,50. Er is GEEN Pin aanwezig en er moet dus contant betaald worden!!

Aan de overkant gaan we de Waaldijk op richting Bemmel. Na Bemmel pakken we een klein stukje wat we op de heenweg ook hebben gereden. Het laatste stuk voert langs de recreatieplas bij Slijk Ewijk waarna we weer eindigen bij de McDonalds in Heteren.

Klik hier om de route deel 1 te downloaden.
Klik hier om de route deel 2 te downloaden.

Inschrijven

Rit organisator Sander K.

 

Ben je geen lid maar wel in het bezit van een R? En rij je graag een keer vrijblijvend mee? Laat het ons weten via contact@yzfr-club.nl of dm ons op instagram of facebook.

Graag verzamelen we zo veel mogelijk foto’s en video’s van onze evenementen. Deze kunnen uiteraard gedeeld worden in de groep WhatsApp die word aangemaakt voor elke club rit.
Om de beste kwaliteit van de foto’s en video’s te bewaren kun je die het makkelijkste sturen via myairbridge naar roy@yzfr-club.nl of mail de foto’s.
Dan kunnen we daar iets moois van maken en posten op onze social kanalen.

Geef een reactie