Clubrit 17-04-2022 Noord-Holland

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd/Locatie

Datum: 17/04/2022

Tijd: 10:00 - 16:00

Locatie: McDonald’s Amsterdam

Categorie

Beste R-leden,

17 april hebben we voor jullie een clubrit gepland staan in noord-holland. We verzamelen om 10:00 en vertrekken rond 10:30 bij Macdonalds Amsterdam IJdoornlaan richting het noorden. Het is belangrijk om te vertrekken met een volle tank aangezien de route ongeveer 170KM bedraagt.

het dichtstbijzijnde tankstation vanaf de start is de Total naast het start punt.

We vetrekken richting het noorden over een klein stukje N-weg waarna we snel overgaan op de dijkjes. zo rijden we vanaf Broek in waterland richting het IJsselmeer en rijden we de gehele dijk af naar hoorn. In Hoorn zullen we gaan lunchen bij Oranje Buiten.

Het tweede gedeelte van de route gaat verder vanuit Hoorn naar Schagen waarna we weer afdalen naar het zuiden van Noord-Holland. Tijdens de route rijden we ook over de West-Friese Zeedijk. Deze kan niet ontbreken in de route. Daarna zullen we verder gaan richting Schoorl, daarna door Alkmaar richting Wormerveer. De eindstop zal de BurgerKing zijn in Zaandam, Langs de A7

Tot zondag 17 April!

17April-GPX

Inschrijven

Ben je geen lid maar wel in het bezit van een R? En rij je graag een keer vrijblijvend mee? Laat het ons weten via contact@yzfr-club.nl of dm ons op instagram of facebook.

Graag verzamelen we zo veel mogelijk foto’s en video’s van onze evenementen. Deze kunnen uiteraard gedeeld worden in de groep WhatsApp die word aangemaakt voor elke club rit.
Om de beste kwaliteit van de foto’s en video’s te bewaren kun je die het makkelijkste sturen via myairbridge naar roy@yzfr-club.nl of mail de foto’s.
Dan kunnen we daar iets moois van maken en posten op onze social kanalen.

Geef een antwoord