Chromeburner clubrit augustus

Chromeburner clubrit augustus
Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd/Locatie

Datum: 27/08/2022

Tijd: 10:00 - 16:00

Categorie
(Route onder voorbehoud van voorrijden/aanpassingen)
Beste R-leden,
Zoals voorgaande jaren mogen we ook dit jaar bij Chromeburner een clubrit van ons laten starten.
Verzamelen doen we zoals altijd om 10:00 bij Chromeburner in Nieuwkuijk aan de Touwslager 10.
Daar worden we verwelkomt met koffie/thee o.a. en een hapje.
Zodra we de rit besproken hebben kunnen we de groepen vormen en aan de rit beginnen.
We kunnen deze rit ook wel de veerponten rit noemen 😅 we komen er wel geteld 4 tegen. De eerste is gratis de andere €1,50 waar je overal met de pin kan betalen. En de 2e zelfs vooraf door een qr code te scannen.
De 2e veerpont met betaal optie QR-code
De route deel 1 van 67km begint bij Chromeburner en via plaatsen zoals Bokhoven, Hedikhuizen en Herpt komen we aan bij de 1e pont. Hopelijk blijft ie varen dit keer 😅
Eenmaal aan de overkant in Bern komen we langs Delwijnen en Zuilichem o.a. waarna we uitkomen in Brakel bij de 2e veerpont met de qr-code.
Daar aan de overkant, na aankomst van ons het niet meer zo stil zal zijn, pakken we een stukje Waaldijk (onder voorbehoud de rest van de Waaldijk ivm werkzaamheden) naar Herwijnen en Hellouw waarna we uitkomen in Tuil.
Rijden we door Waardenburg heen, om Neerijen en rijden zo binnendoor naar Elst. Dan rest ons nog een klein stukje naar de lunch lokatie in Tiel aan de Waal. DT twins Tiel
Als we na de lunch weer verder gaan met de resterende 71km van de route zien we nog een stukje van Tiel en haar industrieterrein.
We passeren het wipe-out terrein, wellicht eens leuk voor een uitje met de club🤪, en rijden binnendoor verder langs Zoelen richting Buren en net voorbij Rijswijk nemen we weer een veerpont naar Wijk bij Duurstede.

Dan volgt wel een lekker stukje waar het normaal altijd rustig is en paar lekkere bochten in zitten, maar het wegdek is vrij hobbelig dat is wel een minpuntje.

 

 
En niet veel later volgt al weer de laatste veerpont van de dag. Als of we er geen genoeg van konden krijgen, doen we er nog een om het af te leren. 
Via Beusichem gaan we naar Geldermalsen, bovenlangs Deil, om Beesd heen naar het eindpunt net over de A2 in Enspijk bij de McDonalds. 
Ben je geen lid maar wel in het bezit van een R? En rij je graag een keer vrijblijvend mee? Laat het ons weten via contact@yzfr-club.nl of dm ons op instagram of facebook.

Geef een antwoord