Chromeburner clubrit augustus

Chromeburner clubrit augustus
Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd/Locatie

Datum: 27/08/2022

Tijd: 10:00 - 16:00

Locatie: Chromeburner

Categorie
Elk pontje gaat door het..? Inderdaad door het water, wel 4 x in deze rit.
 
Beste R-leden,
 
Zoals voorgaande jaren mogen we ook dit jaar bij Chromeburner een clubrit van ons laten starten.
Verzamelen doen we zoals altijd om 10:00 op een zaterdag 27-08-2022 bij Chromeburner in Nieuwkuijk aan de Touwslager 10.
Daar worden we verwelkomt met koffie/thee o.a. en een hapje.
 
ZORG DAT JE MET EEN VOLLE TANK AAN DE RIT BEGINT!
 
 
Zodra we de rit besproken hebben kunnen we de groepen vormen en aan de rit beginnen.
 
We kunnen deze rit ook wel de veerponten rit noemen 😅 we komen er wel geteld 4 tegen. De eerste is gratis de andere €1,50 waar je overal met de pin kan betalen. En de 2e zelfs vooraf door een QR-code te scannen.
 
De 2e veerpont met betaal optie QR-code
 
De route deel 1 van 67km begint bij Chromeburner en via plaatsen zoals Bokhoven, Hedikhuizen en Herpt komen we aan bij de 1e pont. Hopelijk blijft ie varen dit keer 😅
 
Route deel 1.
 
 
 
Eenmaal aan de overkant in Bern komen we langs Delwijnen en Zuilichem o.a. waarna we uitkomen in Brakel bij de 2e veerpont met de qr-code.
 
Daar aan de overkant, na aankomst van ons het niet meer zo stil zal zijn, pakken we een stukje Waaldijk (onder voorbehoud de rest van de Waaldijk ivm werkzaamheden) naar Herwijnen en Hellouw waarna we uitkomen in Tuil.
Rijden we door Waardenburg heen, om Neerijen en rijden zo binnendoor naar Elst. Dan rest ons nog een klein stukje naar de lunch lokatie in Tiel aan de Waal. DT twins Tiel
 
 
Als we na de lunch weer verder gaan met de resterende 71km van de route zien we nog een stukje van Tiel en haar industrieterrein.
We passeren het wipe-out terrein, wellicht eens leuk voor een uitje met de club🤪, en rijden binnendoor verder langs Zoelen richting Buren en net voorbij Rijswijk nemen we weer een veerpont naar Wijk bij Duurstede.

Dan volgt wel een lekker stukje waar het normaal altijd rustig is en paar lekkere bochten in zitten, maar het wegdek is vrij hobbelig dat is wel een minpuntje.

Route deel 2.

 

 
 

En niet veel later volgt al weer de laatste veerpont van de dag. Als of we er geen genoeg van konden krijgen, doen we er nog een om het af te leren. 

Via Beusichem gaan we naar Geldermalsen, bovenlangs Deil, om Beesd heen naar het eindpunt net over de A2 in Enspijk bij de McDonalds. 
 

Clubrit organisator: Roy D.

Klik hier om de route deel 1 te downloaden.

 
 
 
Ben je geen lid maar wel in het bezit van een R? En rij je graag een keer vrijblijvend mee? Laat het ons weten via contact@yzfr-club.nl of dm ons op instagram of facebook.
 
Graag verzamelen we zo veel mogelijk foto’s en video’s van onze evenementen. Deze kunnen uiteraard gedeeld worden in de groep WhatsApp die word aangemaakt voor elke club rit.
Om de beste kwaliteit van de foto’s en video’s te bewaren kun je die het makkelijkste sturen via myairbridge naar roy@yzfr-club.nl of mail de foto’s.
Dan kunnen we daar iets moois van maken en posten op onze social kanalen.

Geef een reactie