ALV/BBQ

ALV/BBQ
DCIM100MEDIADJI_0493.JPG
Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd/Locatie

Datum: 12/06/2022

Tijd: 10:00 - 16:00

Locatie: H. P. van Nunen

Categorie

Het bestuur van de YZF R-club wil jou en je partner uitnodigen op 12 juni bij de Algemene Leden Vergadering 2022.

               

De jaarlijkse ALV/BBQ wordt gehouden in Oosteind bij onze gastvrije lid Wil en zijn vrouw Jacqueline.

Wil van Nunen

Voorafgaand de ALV en de BBQ word er altijd eerst een rit gereden waarbij het 2e deel iets korter zal zijn dan normaal om op tijd terug te zijn voor de ALV. Hierbij worden o.a. de financiën van de club besproken.
Mochten jullie daarover vragen hebben kunnen die na het praatje gesteld worden. Ook andere vragen zijn vrij om te stellen. Dus wellicht kan je hier vast over na denken of die alvast te mailen/appen mag ook zodat we die mee kunnen nemen in het praatje bijv.

Als we de verplichte zaken besproken hebben kan het vlees op de BBQ.

Zoals altijd verzamelen we om 10:00 voor de rit die gereden gaat worden. Er zal koffie en wat lekkers aanwezig zijn bij Wil thuis. Om 10:30 zullen we dan aan de rit beginnen.

 

De dag ervoor op 11-06-2022 gaan we opbouwen, daar zoeken we een aantal mensen voor om mee te helpen. Kan en wil je mee helpen opbouwen laat het ons even weten.

Schrijf jezelf in voor de BBQ voor dinsdag 7 juni! i.v.m. het bestellen van het eten. Weet je niet zeker of je kan? Schrijf je gewoon in en meld je daarna even bij ons af indien nodig.
Heb je speciale wensen wat betreft het eten? Meld het even bij het inschrijven in de opmerkingen.

We zouden het op prijs stellen als een aantal mensen na afloop van de BBQ een handje willen meehelpen met opruimen.

Tot 12 juni op de jaarlijkse ALV/BBQ van de YZF R-Club.

Route deel 1

Route deel 2

Ben je geen lid maar wel in het bezit van een R? En rij je graag een keer vrijblijvend mee? Laat het ons weten via contact@yzfr-club.nl of dm ons op Instagram of facebook.

Graag verzamelen we zo veel mogelijk foto’s en video’s van onze evenementen. Deze kunnen uiteraard gedeeld worden in de groep WhatsApp die word aangemaakt voor elke club rit.
Om de beste kwaliteit van de foto’s en video’s te bewaren kun je die het makkelijkste sturen via myairbridge naar roy@yzfr-club.nl of mail de foto’s.
Dan kunnen we daar iets moois van maken en posten op onze social kanalen.

Geef een antwoord