Clubrit juli – Datona

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd/Locatie

Datum: 31/07/2021

Tijd: 10:00 - 16:00

Locatie: McDonald's Meppel

Categorie

 

Beste R-leden,

 

Vorig jaar hadden we deze rit al gepland staan maar door de pandemie kon het toen niet doorgaan. 31-07-2021 op een zaterdag gaan we de Datona rit dan eindelijk rijden.
Datona heeft ons uitgenodigd om langs te komen en ze verzorgen ook de lunch bij hun winkel. Een lekkere gehaktbal met broodjes en drinken zal hierbij aanwezig zijn.

We verzamelen om 10:00 in Meppel bij de McDonald’s, Blankenstein 570, 7943 PA.
Rond 10:30 vertrekken we in groepjes.

 

Tinq is de dichtbij zijnde tankstation waar ze ook 98 hebben.

 

Eenmaal op weg gaan we oostwaarts en rijden parallel aan de A28 via Rogat richting Hoogeveen waarna we noordwaarts rijden langs de A28. Nadat we door het Nationaal Park Dwingelderveld heen zijn gereden gaan we verder noordwaarts via allerlei kleine dorpjes en komen we uit in Friesland. Dan is het nog een klein stukje naar onze lunch locatie bij Datona.

Nadat we van de gehaktballen “gehakt” hebben gemaakt vertrekken we weer richting ons startpunt.
We rijden zuidwestwaarts via het dorpje Waskemeer richting Donkerbroek door naar het zuiden via Oosterwolde. (hier doet de route misschien wat raar, je moet de eerste rotonde die je tegenkomt rechtdoor over het water en zo de route vervolgen). We Passeren Elsloo en komen uit in Zorgvlied. Nadat we Zorgvlied uit rijden en na een paar 100 meter rechtsaf slaan op de Huenderweg rijden we een stukje natuurgebied in. Let hier even op, er kunnen dieren de weg oversteken zoals we bij het voorrijden ook gehad hebben.

 

Als we dit stukje natuur gebied achter ons laten komen we uit in Doldersum en gaan via Vledder verder zuidwaarts. Nog een paar kleine dorpjes en dan komen we weer in de “bewoonde wereld” terecht. We komen uit in Steenwijk en is het nog een klein stukje naar Meppel waar we eerder op de dag verzameld hebben.

Datona clubrit downloaden klik hier

Inschrijven

 

Graag verzamelen we zo veel mogelijk foto’s en video’s van onze evenementen. Deze kunnen uiteraard gedeeld worden in de groep WhatsApp die word aangemaakt voor elke club rit.
Om de beste kwaliteit van de foto’s en video’s te bewaren kun je die het makkelijkste sturen via myairbridge naar roy@yzfr-club.nl
Dan kunnen we daar iets moois van maken en posten op onze social kanalen.

Geef een reactie