20 jarig bestaan YZFR-Club Nederland

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd/Locatie

Datum: 29/02/2020

Tijd: 19:30 - 23:30

Locatie: Tunneke

Categorie Geen Categorieën

Omdat we als club dit jaar 20 jaar bestaan, en het ons als bestuur gezellig leek dit te vieren met clubleden ergens midden in het land, hebben we jullie eerder om tip en adviezen gevraagd wat betreft een avond met R-Clubleden.
Bedankt voor jullie reactie’s.

Jan den Hertog ontvangt u persoonlijk waarna u de feestruimte betreedt. U waant zich in een andere tijd, de tijd van de Middeleeuwen. De troubadour speelt zijn liederen en de deernen zijn druk in de weer het uw gasten naar de zin te maken. Na de opening wordt het hoogtijd voor een heerlijk “kruidig” soepje. Natuurlijk zullen de slabbers en Bourgondische petten niet ontbreken.

Terwijl de Troubadour zijn liederen speelt, zullen diverse onderdanen zoals Johannus Gherbrandus de Marskramers, Chirurgijn van Dreijke, de Ziener en het kruiden vrouwtje u meenemen terug in de tijd.

Mocht u onverhoopt Ridder Roderick gezien hebben laat het dan even weten aan Jonkvrouwe Godefrieda van Wijck- Genenouw, u zult er rijkelijk voor beloond worden. Na dit ludieke eet en drink gelagh zal het onze platendraaier later op de avond zeker lukken u met de beentjes op de vloer te krijgen.

Menu:

Op tafel: kipkluifjes, ribbetjes, kruidenboter en vloerbrood.

Vanaf de grill serveren we de volgende vlees- en visvariëteiten: kogelbiefstuk, kipfilet, hamburger, karbonade, gemarineerde kalkoenspies , tilapiafilet en zalmfilet.

Hierbij een tiental huisgemaakte salades. Verder vindt u op de fraai opgemaakte dis vijf koude sauzen: knoflook, cocktail, mayonaise, remoulade en een zoete uiensaus. Drie warme sauzen: satésaus, pepersaus en stroganoffsaus, aardappel gratin, rijst, groentenstoofpot, diverse broodsoorten en fruitsalade.

Dessert: roomijs met warme kersen, bavarois en slagroom.

Onbeperkt drankassortiment: Bier, wijn, fris en binnenlands gedistilleerd (vieux, jenever, bessenjenever, port, sherry, vermouth) en Passoa.

29 februari 2020 Bourgondisch Rooster themafeest
Ontvangst:          19:30
Aanvang:             20:00
Einde:                  00:00
Locatie:                Boschweg 25 Schijndel
Kosten:                €67,50 pp waarvan de YZFR-club de helft betaald.
(€33,75 voor onbeperkt eten en drinken).
Aanhang is welkom! Meld je daarom snel aan.