Gelukkig nieuwjaar

Beste R-Club leden

Op de valreep van 2018 willen we jullie namens het bestuur en de vele vrijwilligers van de YZF R-Club fijne feestdagen en een super-motoractief 2019 toewensen, met vele gezonde en schadevrije snelle kilometers op jullie R.

De YZF R-Club Nieuwjaarsreceptie 2019 wordt dit jaar specialer dan voorgaande jaren, dit omdat onze club volgend jaar 20 jaar bestaat, en dit blijft niet onopgemerkt, zoals u wellicht al gezien heeft ;-)

 

Einduitslag R verkiezing

Na een fantastische en goed bezochte Clubrit afgelopen zondag, is tevens de einduitslag bekend van onze R verkiezing.

Twee dag winnaars namelijk Rob Stut met zijn volledig originele grijs-zwarte R1 en Sandra van Buuren, tevens de overall winnaar, met haar Black Beauty R6!

2016-10-21_221350

img_3950

Tussenstand R verkiezing

Nog een weekje te gaan, en dan vindt de laatste Clubrit plaats van dit seizoen en daarmee ook de finale van onze R verkiezing. De hoogste tijd dus voor een laatste tussenstand!

Helaas zijn er door o.a. het weer tijdens de laatste rit te weinig deelnemers geweest, waardoor deze ronde geen stand kon worden opgemaakt. de laatste rit in het westen heeft wel een uitslag opgeleverd, en overtuigend dagwinnaar hierbij is Dawit geworden.

Er zijn nog 30 punten te verdelen op 16 oktober, dus iedereen met meer dan 18 punten (de complete top 12 dus!) maakt nog een kans. Dus laat de R nog een keertje mooi glimmen en zorg dat je er bent, op 16 oktober!

dawit       dawit2

2016-10-09_161524

Laatste Clubrit van 2016

Op zondag 16 oktober is het weer tijd voor een Clubrit van de YZF R-Club. Dit zal de laatste Clubrit zijn van 2016. Hopelijk mogen we nog even van de mooie nazomer genieten!

Klik hier voor meer info en hier om direct in te schrijven

Aftellen tot 4 oktober…

Het aftellen is begonnen…… 4 oktober is het zo ver……

Clubrit West Nederland geopend

Op 18 september staat weer een Clubrit gepland. We zijn iets aan de late kant dit keer, maar hebben inmiddels alles online gezet. Klik hier voor meer info, of hier voor direct inschrijven!

YZF R-Club opnieuw uitgenodigd door Yamaha Nederland tijdens Gamma Racing Day

Net als in 2014 is onze YZF R-Club dit jaar uitgenodigd door Yamaha Nederland voor de GAMMA Racing Day op zaterdag 6 augustus! Dit omdat wij volgens hen bekend staan als één van de meest enthousiaste vertegenwoordigers van Yamaha motoren en daar zijn wij trots op!

Deelname is voorbehouden aan leden van de YZF R-Club. Klik hier voor meer info en inschrijven.

Tussenstand R Verkiezing na Eifelweekend

Het recente Eifel weekend heeft weer een nieuwe dagwinnaar opgeleverd, deze keer is dat Fokke.

Aan kop is er weinig veranderd, Sandra gaat met een veilige voorsprong de zomer in!!

2016-07-06_191855

Eifelweekend 2016

Tussenstand R verkiezing na ALV

Het heeft even moeten duren, maar op de valreep voor de volgende ronde (Eifelweekend) maken we de tussenstand op van onze R verkiezing.

Geen wisseling aan kop deze keer, wel een dubbele dagwinnaar: Robin van Norel en Wouter Zeelt!

2016-06-30_215046

20160612_174711

Nieuwe tussenstand R Verkiezing

Na vorig weekend, hebben we wederom een nieuwe dagwinnaar, en een nieuwe lijstaanvoerder.

Voor de derde keer dit jaar een andere dagwinnaar, de lijstaanvoerder is een oude bekende… :) Maar het is nog vroeg in het seizoen, dus alles is nog mogelijk!!

IMG-20160509-WA0007

2016-05-15_121731

Tussenstand R verkiezing

Afgelopen zondag is er een nieuwe tussenstand opgemaakt bij onze R verkiezing.

Een vrij bijzondere ronde deze keer…de jury bestond uit een motorrijdend koppel dat bij nader inzien al onze R’en maar “niets”vond, behalve 2 grijze modellen, die konden dan nog net door de beugel. Bij eentje kon de gele R6 van Josta nog net naar de 3e plek ‘geluld’ worden….de rest verdiende geen punten volgens hun. En zo geschiedde dus ook :)

Dagwinnaar was Morgan van Deijl, introducee op een gehuurde BMW. Aangezien de R verkiezing alleen open staat voor (ja, echt) R’en, hebben we hem meteen uit de uitslag geschrapt. Maar wel bij deze een eervolle vermelding voor Morgan. Volgende ronde weer een R op de eerste plek!!

IMG_2928

2016-04-19_222945

Route en vertrekpunt clubrit Limburg gewijzigd

We zijn erop geattendeerd dat komend weekend de Amstel Gold race plaatsvind in Zuid Limburg. De wielrenroute zal onze route op verschillende plaatsen overlappen.

Hierdoor zien we ons genoodzaakt om de route en het vertrekpunt te verzetten!!
Het is helaas te kort dag om een nieuwe route in elkaar te zetten, dus hebben we een route uit het archief genomen. Bekijk hier alle details!

Menu
YZF-R Club Nederland
Inloggen