Beste R-leden,

we hebben inmiddels al een paar clubritten gehad dit jaar en daarbij al de benodigde R-verkiezingen bij de clubritten.
Dat levert deze huidige tussenstand op:

 

 

Wil je aan het eind van het motorseizoen kans maken op de ere R-titel en attentie? Rij de clubritten mee en scoor die punten.
We zien je bij de eerste volgende clubrit.

Mvg,

YZF R-Club

Beste R-leden,

Afgelopen zondag hebben we de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie gehouden te Houten.
Deze was dit jaar drukker bezocht dan andere jaren met vele bekenden en met hier en daar nieuwe gezichten.
Het liep aardig snel vol en nadat er met elkaar veelal bijgepraat was kon de agenda besproken worden voor het komende jaar. 

Allereerst komt de MotorBeurs aan bod, deze is van donderdag 14 tot zondag 17 Februari. De stand van de YZF R-Club staat in hal 10 op plek B035.
Dus kom gerust even langs, mocht je de MotorBeurs willen bezoeken.

Verder belooft het een mooi jaar te worden met meer clubritten dan vorig jaar, en een extra clubweekend in het Sauerland.
Hieronder zie je de planning voor komend jaar.
Ook kun je op de evenementen pagina de club agenda toevoegen op je mobiel zodat je van alle evenementen op de hoogte blijft.

Het grote nieuws was natuurlijk al wel bekend: het nieuwe YZF R-Club logo. Maar moest natuurlijk wel officieel onthuld worden. Op de YouTube pagina van de YZF R-Club Nederland zie je het filmpje.
https://youtu.be/vfiI3AGPNwk

 

Na 10 jaar trouwe dienst in het YZF R-Club bestuur nam Arnaud Meijer op de nieuwjaarsreceptie definitief afscheid als bestuurslid.

Arnaud, bedankt voor je inzet de afgelopen 10 jaar.

 

 

Afgelopen jaar is er ook weer de mooiste R-verkiezing geweest en mocht Jan Thomas Nap zich laten bekronen met de titel “de mooiste R” van 2018.

Maak komend jaar ook kans door mee te rijden met de YZF R-Club ritten, en wie weet sta jij volgende jaar met de felbegeerde trofee in handen op de nieuwjaarsreceptie.

Na afloop werd er nog gezamenlijk gedineerd in het nabij gelegen restaurant. En het bleef nog lang onrustig in Houten…

Wij hopen jullie dit jaar bij een van onze evenementen te zien, en wensen jullie vast een goed motor seizoen en vele veilige km’s toe.

Met vriendelijke groet,

YZF R-Club

 

Beste R-Club leden

Op de valreep van 2018 willen we jullie namens het bestuur en de vele vrijwilligers van de YZF R-Club fijne feestdagen en een super-motoractief 2019 toewensen, met vele gezonde en schadevrije snelle kilometers op jullie R.

De YZF R-Club Nieuwjaarsreceptie 2019 wordt dit jaar specialer dan voorgaande jaren, dit omdat onze club volgend jaar 20 jaar bestaat, en dit blijft niet onopgemerkt, zoals u wellicht al gezien heeft ;-)

 

Na een fantastische en goed bezochte Clubrit afgelopen zondag, is tevens de einduitslag bekend van onze R verkiezing.

Twee dag winnaars namelijk Rob Stut met zijn volledig originele grijs-zwarte R1 en Sandra van Buuren, tevens de overall winnaar, met haar Black Beauty R6!

2016-10-21_221350

img_3950

Nog een weekje te gaan, en dan vindt de laatste Clubrit plaats van dit seizoen en daarmee ook de finale van onze R verkiezing. De hoogste tijd dus voor een laatste tussenstand!

Helaas zijn er door o.a. het weer tijdens de laatste rit te weinig deelnemers geweest, waardoor deze ronde geen stand kon worden opgemaakt. de laatste rit in het westen heeft wel een uitslag opgeleverd, en overtuigend dagwinnaar hierbij is Dawit geworden.

Er zijn nog 30 punten te verdelen op 16 oktober, dus iedereen met meer dan 18 punten (de complete top 12 dus!) maakt nog een kans. Dus laat de R nog een keertje mooi glimmen en zorg dat je er bent, op 16 oktober!

dawit       dawit2

2016-10-09_161524

Op zondag 16 oktober is het weer tijd voor een Clubrit van de YZF R-Club. Dit zal de laatste Clubrit zijn van 2016. Hopelijk mogen we nog even van de mooie nazomer genieten!

Klik hier voor meer info en hier om direct in te schrijven

Het aftellen is begonnen…… 4 oktober is het zo ver……

Op 18 september staat weer een Clubrit gepland. We zijn iets aan de late kant dit keer, maar hebben inmiddels alles online gezet. Klik hier voor meer info, of hier voor direct inschrijven!

Net als in 2014 is onze YZF R-Club dit jaar uitgenodigd door Yamaha Nederland voor de GAMMA Racing Day op zaterdag 6 augustus! Dit omdat wij volgens hen bekend staan als één van de meest enthousiaste vertegenwoordigers van Yamaha motoren en daar zijn wij trots op!

Deelname is voorbehouden aan leden van de YZF R-Club. Klik hier voor meer info en inschrijven.

Het recente Eifel weekend heeft weer een nieuwe dagwinnaar opgeleverd, deze keer is dat Fokke.

Aan kop is er weinig veranderd, Sandra gaat met een veilige voorsprong de zomer in!!

2016-07-06_191855

Eifelweekend 2016

Het heeft even moeten duren, maar op de valreep voor de volgende ronde (Eifelweekend) maken we de tussenstand op van onze R verkiezing.

Geen wisseling aan kop deze keer, wel een dubbele dagwinnaar: Robin van Norel en Wouter Zeelt!

2016-06-30_215046

20160612_174711

Na vorig weekend, hebben we wederom een nieuwe dagwinnaar, en een nieuwe lijstaanvoerder.

Voor de derde keer dit jaar een andere dagwinnaar, de lijstaanvoerder is een oude bekende… :) Maar het is nog vroeg in het seizoen, dus alles is nog mogelijk!!

IMG-20160509-WA0007

2016-05-15_121731

Menu
YZF R-Club Nederland
Inloggen