Tussenstand R-verkiezing 2018

Met de laatste Clubrit in zicht, wordt de mooiste R-verkiezing spannend! Tom was tijdens de vorige Clubrit in Midden-Nederland dagwinnaar met zijn prachtige R1, wat hem op de tweede plek neerzet in het klassement. Hieronder de top 5!

We kijken uit naar onze volgende Clubrit, hopen op mooi weer en een prachtige opkomst zoals we de afgelopen jaren gewend zijn.

Geplaatst in R verkiezing

Uitslag eerste ronde R-verkiezing 2018

Het is weer zover! We trappen het nieuwe seizoen wederom af met de eerste ronde van de R-verkiezing van 2018!

Afgelopen zondag 29 april hebben we de eerste clubrit van het jaar gereden en hierbij is door het publiek de mooiste R gekozen, zoals dat tijdens al onze clubritten gebeurd.
Wil jij ook kans maken op de 1e prijs? Zorg dan dat je er de volgende rit bij bent! Deze zal worden gereden in de regio Noord-Oost op zaterdag 26 mei.

De dagwinnaar van deze rit is Josja de Greef. Gefeliciteerd!

 

Geplaatst in R verkiezing

Nieuwjaarsreceptie 2018

Traditioneel begint het motorjaar van onze Yamaha YZF R-Club met de nieuwjaarsreceptie, dit keer op 28 januari, in Houten. De borrel met de nodige hapjes in de mooie ruimte boven bij Tapperij de Zwijger werd door een kleine 50 leden en partners bezocht en er heerste een gezellige sfeer. De voorzitter Benno Lutje Wagelaar hield een korte presentatie met de terugblik op 2017, het bekendmaken van de competitie winnaars, een vooruitblik op de activiteiten van 2018 en een aantal mededelingen vanuit het bestuur. Na de borrel gingen ruim 30 mannen en vrouwen naar De Roskam, waar de gezelligheid werd voortgezet bij het prima verzorgde eten.

De winnaars van de 2017 competities zijn;

  • De mooiste R-verkiezing, Dawit Abgarian
  • De snelste R-Rijder, Dawit Abgarian
  • De R-ledenwerfcompetitie, Ralph Weltens.

De belangrijkste mededelingen vanuit het bestuur waren;

  • Ralph Weltens is afgetreden en vervangen door Zweitse Wolthuis (administratief-financieel) en Dawit Abgarian (website-facebook).
  • Fokke de Jong (clubritten) stopt na de ALV
  • Arnaud Meijer (secretaris) stopt eind 2018

Voor de laatste twee functies worden nieuwe kandidaten gezocht, dus meld je s.v.p. als nieuw bestuurslid!

R-Force

De R-Force als clubblad komt helaas te vervallen bij gebrek aan input door de leden. Maar de nieuwe R-mail zal een deel van R-Force functie gaan opvangen.

Het bestuur bedankt Wil van Nunen voor de vele jaren redactie voeren!

Presentatie

Voor de complete presentatie van de nieuwjaarsreceptie (hij is ook te downloaden) en meer informatie verwijzen we je graag naar hieronder.

Vriendelijke groet, het bestuur van de YZF R-Club.

Downloaden (PDF, 7.71MB)

Geplaatst in Evenementen

Uitslag R-verkiezing 2017 bekend!

Tijdens onze traditionele nieuwjaarsreceptie, welke werd gehouden op zondag 28 januari jl. hebben wij Dawit kunnen feliciteren met de eerste plaats voor de R-verkiezing van het afgelopen seizoen.

Wil jij het komend seizoen ook kans maken op die fel begeerde 1e plaats? Kom dan gezellig mee doen met onze clubritten, welke weer op onze agenda staan voor het komende jaar!

Wij wensen iedereen veel plezier en veilige kilometers voor het aankomende motorseizoen!

Met vriendelijke R-groet,

Het Yamaha YZF R-club bestuur

Geplaatst in R verkiezing

Tussenstand R verkiezing 2017

Afgelopen zondag 17 september hebben we de mooie clubrit voor regio Zuid-Oost gereden, welke door Martijn Huizinga (oud bestuurslid) is georganiseerd.

Hierdoor ontstaat er vanzelfsprekend ook weer een nieuwe tussenstand. De dagwinnaar is dit keer Zweitse Wolthuis geworden, gefeliciteerd!

 

 

Geplaatst in R verkiezing

Tussenstand R verkiezing 2017

Maar liefst 2 dagwinnaars tijdens de clubrit op Texel dit keer! Zowel Onno Böke als Hans Middelham scoorden deze dag 15 punten!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geplaatst in R verkiezing

Tussenstand R verkiezing 2017

Tijdens ons jaarlijkse uitje naar de Eifel is er weer een nieuwe tussenstand, met dit keer als dagwinnaar Fokke de Jong! Dawit blijft nog bovenaan staan met 61 punten, maar Fokke met zijn 50 punten komt nu wel heel dichtbij…..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fokke de Jong als dagwinnaar tijdens het Eifelweekend

Geplaatst in R verkiezing

Tussenstand R verkiezing 2017

Na alweer de 4e clubrit, gehouden op 11 juni jl. is het tijd om de tussenstand in de R verkiezing op te maken! Dit keer is de dagwinnaar Dawit Abgarian. Laat hij nou al boven aan de scorelijst staan van dit jaar en met maar liefst 30 punten stijgt hij nu naar 61 punten!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dawit is de dagwinnaar van de clubrit in juni 2017

Geplaatst in R verkiezing

PERSBERICHT YAMAHA MOTOR NEDERLAND

 

 

 

Faster Sons komt naar Rotterdam

Op zaterdag 17 en zondag 18 juni 2017 – vanaf 10:00 uur – organiseert Republic Moto Rotterdam in samenwerking met Yamaha Motor Europe, branche Nederland een uniek event waarbij de ‘Faster Sons’ filosofie van Yamaha centraal staat.

Naast de vele bezienswaardigheden, kunt u onder andere op de openbare weg proefrijden met alle aanwezige Yamaha-modellen. Ook kunt u meedoen met de Faster Sons competitie en als eerste een regelrechte primeur bezichtigen, de ‘Son of Time by TW Steel’. Verder kunt u door Frank van Huid & Staal uw helm/jas laten pimpen en zal er een barber aanwezig zijn om uw haren en de baard weer in shape te brengen.

Maar niet alleen de shop van Republic Moto ademt de Faster Sons filosofie, ook uit de keuken van Republic Moto komen heerlijke Japanse gerechten en schenkt men onder andere Japans bier. Ook bent u op zaterdagavond van harte welkom op de Faster Sons Afterparty. Het Faster Sons event zal plaatsvinden aan de Goudsesingel 340A in Rotterdam.

Meer info over dit unieke event is te vinden op https://www.fastersons.nl en http://www.republicmoto.com/blog/faster-sons-event.

Geplaatst in Persberichten Yamaha Nederland

Tussenstand R verkiezing 2017

Na de 3e clubrit welke is gehouden op zaterdag 20 mei is er natuurlijk ook weer een nieuwe tussenstand voor de R verkiezing van 2017.

Er is sprake van een spannende competitie dit jaar, doordat Dawit Abgarian tijdens het eerste deel van de clubrit op de 1e plaats eindigde, scoorde hij opnieuw 15 punten en stijgt in 1 keer van de 5e naar de eerste plaats!

De dagwinnaar van 20 mei is Wilco van der Voort. Hij scoorde tijdens zowel het eerste en het tweede deel van de dag de 2e plaats in de wacht en daarmee scoorde hij maar liefst 20 punten, en eindigt daarmee voorlopig op de 3e plaats van het totaal overzicht van 2017.

 

 

 

Er kan natuurlijk nog van alles veranderen en ook jij hebt daar als lid invloed op. Zorg dat je R mooi gepoetst is en schrijf je snel in voor onze volgende rit, welke wordt gehouden op zondag 11 juni. Voor deze dag is er ook een BBQ en staat onze algemene ledenvergadering op het programma. Meer details over deze dag vind je hier!

Wilco van der Voort als dagwinnaar van de clubrit op 20 mei

Geplaatst in R verkiezing

The Dark Side of Japan MT Tour komt naar Nederland!

Beste leden van de YZF-R Club Nederland,

Op zaterdag 6 en zondag 7 mei 2017 organiseert Yamaha Motor Nederland in De Kromhouthal te Amsterdam de 2017 MT Tour. Op deze locatie bieden wij geïnteresseerden uitvoerig de mogelijkheid om nader kennis te maken met The Dark Side of Japan en de 2017 MT-modellen. Tevens kan men vanaf deze locatie proefrijden, dit onder begeleiding, met alle 2017 MT-modellen. Op zaterdag 6 mei is er ’s avonds na 18:00 uur ook nog The Dark Side of Japan After Party. Yamaha Motor Nederland wil deze avond dan ook gebruiken om zoveel mogelijk Yamaha Motor Clubs te kunnen begroeten.

Noteer in uw agenda: The Dark Side of Japan MT Tour komt naar Nederland!

Bent u al eigenaar van een Yamaha MT of wilt u kennis maken met een Yamaha MT? En hebt u zaterdag 6 of zondag 7 mei 2017 nog vrij in uw agenda? Noteer dan de Yamaha 2017 MT Tour in uw agenda! Tijdens deze twee dagen organiseert Yamaha Motor Nederland een uniek Yamaha Dark Side of Japan MT Tour evenement in Amsterdam. En op zaterdag 6 mei is er zelfs een MT Tour After Party. Uiteraard zijn tijdens deze dagen ook motorrijders van andere Yamaha-modellen en andere motormerken van harte welkom. Wilt u deelnemen aan de Yamaha 2017 MT Tour of aanwezig zijn bij de MT Tour After Party? Meld u zich dan vandaag nog aan voor dit unieke Yamaha Dark Side of Japan MT Tour evenement!

U kunt zich aanmelden voor het Yamaha 2017 MT Tour evenement in Amsterdam via http://www.yamaha-mt.nl/mt-tour

Geplaatst in Evenementen

Tussenstand R verkiezing 2017

Na de 2e clubrit in april waar we een hele mooie route hebben verreden in het Twentse en Duitse land, georganiseerd door onze voorzitter, hieronder de tussenstand van de R verkiezing 2017.

 

 

Raymundo Pers staat nog steeds aan kop met 25 punten, maar er zit veel beweging in de lijst op de posities onder hem!

Wil jij ook in aanmerking komen om op deze lijst te komen en kans maken op die fel begeerde 1e plaats?

Aarzel dan niet en kom bij de volgende clubrit (zaterdag 20 mei) met een mooi gepoetste motor ten tonele en wie weet val ook jij in de prijzen!

 

 

De dagwinnaar van de clubrit op 23 april is dit keer Benno Lutje Wagelaar geworden met zijn schitterende R1M!

Benno Lutje Wagelaar op zijn R1M

 

 

Geplaatst in R verkiezing
Menu
YZF-R Club Nederland
Inloggen
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien