Nieuwjaarsreceptie 2019

Beste R-leden,

Afgelopen zondag hebben we de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie gehouden te Houten.
Deze was dit jaar drukker bezocht dan andere jaren met vele bekenden en met hier en daar nieuwe gezichten.
Het liep aardig snel vol en nadat er met elkaar veelal bijgepraat was kon de agenda besproken worden voor het komende jaar. 

Allereerst komt de MotorBeurs aan bod, deze is van donderdag 14 tot zondag 17 Februari. De stand van de YZF R-Club staat in hal 10 op plek B035.
Dus kom gerust even langs, mocht je de MotorBeurs willen bezoeken.

Verder belooft het een mooi jaar te worden met meer clubritten dan vorig jaar, en een extra clubweekend in het Sauerland.
Hieronder zie je de planning voor komend jaar.
Ook kun je op de evenementen pagina de club agenda toevoegen op je mobiel zodat je van alle evenementen op de hoogte blijft.

Het grote nieuws was natuurlijk al wel bekend: het nieuwe YZF R-Club logo. Maar moest natuurlijk wel officieel onthuld worden. Op de YouTube pagina van de YZF R-Club Nederland zie je het filmpje.
https://youtu.be/vfiI3AGPNwk

 

Na 10 jaar trouwe dienst in het YZF R-Club bestuur nam Arnaud Meijer op de nieuwjaarsreceptie definitief afscheid als bestuurslid.

Arnaud, bedankt voor je inzet de afgelopen 10 jaar.

 

 

Afgelopen jaar is er ook weer de mooiste R-verkiezing geweest en mocht Jan Thomas Nap zich laten bekronen met de titel “de mooiste R” van 2018.

Maak komend jaar ook kans door mee te rijden met de YZF R-Club ritten, en wie weet sta jij volgende jaar met de felbegeerde trofee in handen op de nieuwjaarsreceptie.

Na afloop werd er nog gezamenlijk gedineerd in het nabij gelegen restaurant. En het bleef nog lang onrustig in Houten…

Wij hopen jullie dit jaar bij een van onze evenementen te zien, en wensen jullie vast een goed motor seizoen en vele veilige km’s toe.

Met vriendelijke groet,

YZF R-Club