Nieuwjaarsreceptie 2018

Traditioneel begint het motorjaar van onze Yamaha YZF R-Club met de nieuwjaarsreceptie, dit keer op 28 januari, in Houten. De borrel met de nodige hapjes in de mooie ruimte boven bij Tapperij de Zwijger werd door een kleine 50 leden en partners bezocht en er heerste een gezellige sfeer. De voorzitter Benno Lutje Wagelaar hield een korte presentatie met de terugblik op 2017, het bekendmaken van de competitie winnaars, een vooruitblik op de activiteiten van 2018 en een aantal mededelingen vanuit het bestuur. Na de borrel gingen ruim 30 mannen en vrouwen naar De Roskam, waar de gezelligheid werd voortgezet bij het prima verzorgde eten.

De winnaars van de 2017 competities zijn;

  • De mooiste R-verkiezing, Dawit Abgarian
  • De snelste R-Rijder, Dawit Abgarian
  • De R-ledenwerfcompetitie, Ralph Weltens.

De belangrijkste mededelingen vanuit het bestuur waren;

  • Ralph Weltens is afgetreden en vervangen door Zweitse Wolthuis (administratief-financieel) en Dawit Abgarian (website-facebook).
  • Fokke de Jong (clubritten) stopt na de ALV
  • Arnaud Meijer (secretaris) stopt eind 2018

Voor de laatste twee functies worden nieuwe kandidaten gezocht, dus meld je s.v.p. als nieuw bestuurslid!

R-Force

De R-Force als clubblad komt helaas te vervallen bij gebrek aan input door de leden. Maar de nieuwe R-mail zal een deel van R-Force functie gaan opvangen.

Het bestuur bedankt Wil van Nunen voor de vele jaren redactie voeren!

Presentatie

Voor de complete presentatie van de nieuwjaarsreceptie (hij is ook te downloaden) en meer informatie verwijzen we je graag naar hieronder.

Vriendelijke groet, het bestuur van de YZF R-Club.

Downloaden (PDF, 7.71MB)