Mededelingen

Wijziging in bestuur YZF R-Club

Binnen het bestuur heeft Martijn Huizinga plaats gemaakt voor Jeroen van Ruler. Het bestuur heeft op de Nieuwjaarsreceptie Martijn met een bloemetje bedankt voor al zijn inspanningen voor de Club gedurende de afgelopen jaren. Martijn blijft wel Clubritten organiseren.

Jeroen zal de komende tijd samen met Ralph Weltens de website gaan beheren, met alle daarbij komende taken.

Contributie 2017

De contributie voor het jaar 2017 is vastgesteld op € 30,- Opzeggen van het lidmaatschap is mogelijk tot uiterlijk 1 maand voor het einde van het jaar. Zie ledeninformatie. Bij nieuwe lidmaatschappen dient het eerste jaar contributie zelf te worden overgemaakt, vanaf het tweede jaar vindt betaling per automatische afschrijving plaats. Inzenden van het inschrijf- en/of machtigingsformulier derhalve alleen PER POST!

Email adressen

Wil ieder clublid dat zijn of haar emailadres nog niet heeft doorgegeven dit aub. nog even doen! Deze worden door ons gebruikt voor directe, snelle contacten zoals bijvoorbeeld nieuwsbrieven. Zorg er aub. voor dat je een CORRECT REGELMATIG BIJGEHOUDEN mailadres doorgeeft! Wijzigingen in adres (mail of huis) gaarne doorgeven aan de administratie. Mail de administratie