Clubrit West Nederland

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd/Locatie

Datum: 18/09/2016

Tijd: 10:00 - 16:00

Locatie: Mcdonalds Leiderdorp

Categorie

INSCHRIJFFORMULIER

Clubrit door Zuid Holland

Op zondag 18 september is het weer tijd voor een Clubrit van de YZF R-Club. Deze keer in het westen/midden van het land.

Het is vaak lastig om een route te vinden in de westelijke contreien waar we niet veel drempels en stoplichten tegen komen maar we hebben ons best gedaan een leuke, fijne route te maken.

We starten in Leiderdorp bij de welbekende gele M, met een tankstation in de buurt zodat je zoals gewoonlijk met een volle tank kunt starten.

Startpunt:

McDonalds

Persant Snoepweg 10, 2353 KA Leiderdorp

Tankstation

Rijksweg A4 WZ 2, 2353 ZW Leiderdorp

Mcdonalds

We verzamelen om 10:00 uur en vertrekken in groepjes vanaf 10:30 uur.

voor lunch

De lunch is gepland na 90 km bij Restaurant ‘t Vosje in Maarn. Planetenbaan 90, 3951 EH  Maarn. Tel: 0343-441674  www.restaurantvosje.nl

lunch

Na de lunch gaan we verder met de rest van de route.

Het 2e deel van de route is zo’n 65 km en we eindigen bij de pont aan de Lek waar we nog even gezellig kunnen napraten, bijvoorbeeld over de beoordelingen van de mooiste R verkiezing van deze dag.

 

na lunch

Restaurant Lekzicht, Buiten de Veerpoort 4, 2871 CC  Schoonhoven

eind1      eind2

September kan nog vaak mooie zonnige dagen hebben.
We hopen op een goede opkomst van oude bekenden en nieuwe leden! Mochten er mensen met een YZF R geïnteresseerd zijn om eens een Clubrit als introducee mee te rijden dan mag dat na aanmelding uiteraard.

Zie onder het routekaartje van de rit.

 

De Digitale route (Garmin) kun je hier downloaden, en een groter kaartje kun je hier bekijken. Een printbare route is ook beschikbaar voor het gedeelte voor de lunch, en het gedeelte na de lunch.

Ten slotte even een korte opsomming van de belangrijkste ‘huisregeltjes’:

* mocht je onverwachts niet mee kunnen rijden met deze Clubrit terwijl je je daar inmiddels al voor hebt aangemeld, help ons dan even door je telefonisch of per email af te melden. Email-adres en mobiel nummer staan in de bevestiging. Er is niets vervelender voor de andere rijders als we voor niets op je staan te wachten…

* Nieuw sinds 2015!: Om zoals voorgaande jaren een heleboel papierwerk te voorkomen, vragen wij va iedereen om zelf te zorgen dat je de route zelfstandig kunt rijden! Zorg dus dat je vantevoren de route hebt ingeladen in je navigatie, of een uitdraai bij je hebt. Met het aftekenen van de presentielijst verklaar je dat je hiermee zelfstandig in staat bent om de route te rijden!
* indien je onverhoopt de groep waarin je meerijdt kwijt raakt, ga dan niet zelf zoeken! Rij terug naar het punt waarop je voor het laatst de groep hebt zien rijden en blijf daar wachten. De groep komt terug om je weer op te pikken!
* het is een taak van ieder lid dat aan een rit meerijdt, om de rijder achter hem of haar in de gaten te houden. Merk je dat de rijder achter je is verdwenen, blijf dan wachten als teken naar de rest van de groep dat er een groepslid ontbreekt. De rijder voor jou zal hetzelfde doen, totdat degene die voorop rijdt in de gaten krijgt dat er leden uit de groep ontbreken en dan terug rijden om de ontbrekende leden weer op te pikken.
* zorg met volgetankte motor aan de start te verschijnen.
* deze rit is opengesteld voor introducés.
* om aan de Clubrit mee te kunnen doen, is het verplicht een ingevulde en ondertekende Eigen Verklaring in te leveren (ook introducés); heb je dit al eerder gedaan, dan hoeft dit niet nogmaals te gebeuren. Deze Eigen Verklaring kan worden gedownload van de Clubsite.
* we verwachten dat de deelnemers aan een Clubrit op de hoogte zijn van de regels Rijden in Groepsverband; een kopie kan worden gedownload van de Clubsite.
* iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen gedrag op de openbare weg; de YZF R-Club kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor enigerlei schade.

En verder: plezier hebben met elkaar!

Tot 18 september!

INSCHRIJFFORMULIER

Geef een reactie