Clubrit mei – Midden-Oost NL (let op: zaterdag)

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd/Locatie

Datum: 20/05/2017

Tijd: 10:00 - 16:00

Categorie

De 3e Clubrit van dit jaar is op zaterdag!!! Dus let op.. zet het op de kalender!!

We hebben dit al vaker gedaan in het verleden en dat bleek geen succes, maar omdat er toch meerdere verzoeken zijn binnen gekomen proberen we het weer eens en hopen op een goede opkomst.

De datum is zaterdag 20 mei.

We starten bij de Mac Donalds in Veenendaal in centraal Nederland. Dezelfde als van de Meet & Greet eerder dit jaar. Er zit een benzinepomp dicht in de buurt zodat alle tanks gevuld kunnen vertrekken.

Mac Donalds Veenendaal
Nieuweweg Noord 266
3905 LX VEENENDAAL

Vandaar uit gaan we het eerste stuk door de Betuwe waar misschien de eerste fruitbomen al in bloei staan. Een eindje voor Tiel steken we de Waal over en volgen verder de loop van deze rivier. Bij Brakel verlaten we de Waal en steken recht over door “Het land van Maas & Waal” richting de Maas.

Even nadat we daar zijn aangekomen arriveren we bij de lunchplek:
(hier kun je niet pinnen)
Petit-restaurant De Kraaij

Meidijk 19 5305VJ Zuilichem

Hier wordt uiteraard ronde 1 van de mooiste R verkiezing van die dag weer gehouden, dus zorg dat je R in topconditie is!

We vertrekken in zuidelijke richting wederom de dijk volgend die in de verte de Maas volgt. Op de grens van het Gelderse en Brabantse land steken we de rivier over met de veerpont dus zorg voor wat kleingeld bij de hand (meerdere keren vandaag). We rijden door het oude vestingstadje Heusden en vervolgen onze weg over smalle dijkjes en komen langzaam weer richting Gelderland. We kruisen nog een paar keer de rivieren om uiteindelijk te landen in Beneden-Leeuwen.

Marcusantonius
van Heemstraweg 42-03
6658KH, Beneden-Leeuwen

Waar we nog een mooiste R ronde gaat doen, hier kunnen we nog wat drinken en afscheid nemen.

Laten we hopen op mooi weer en hogere temperaturen en goede opkomst zodat we een mooie zaterdagrit hebben!

Download de route hier

Inschrijfformulier

Tot slot nog even een korte opsomming van de belangrijkste ‘huisregeltjes’:

  • Mocht je onverwachts niet mee kunnen rijden met deze Clubrit terwijl je je daar inmiddels al voor hebt aangemeld, help ons dan even door je telefonisch of per email af te melden. Email-adres en mobiel nummer staan in de bevestiging. Er is niets vervelender voor de andere rijders als we voor niets op je staan te wachten.
  • Nieuw sinds 2015!: Om zoals voorgaande jaren een heleboel papierwerk te voorkomen, vragen wij va iedereen om zelf te zorgen dat je de route zelfstandig kunt rijden! Zorg dus dat je van tevoren de route hebt ingeladen in je navigatie, of een uitdraai bij je hebt. Met het aftekenen van de presentielijst verklaar je dat je hiermee zelfstandig in staat bent om de route te rijden!
  • Indien je onverhoopt de groep waarin je meerijdt kwijt raakt, ga dan niet zelf zoeken! Rij terug naar het punt waarop je voor het laatst de groep hebt zien rijden en blijf daar wachten. De groep komt terug om je weer op te halen!
  • Het is een taak van ieder lid dat aan een rit meerijdt, om de rijder achter hem of haar in de gaten te houden. Merk je dat de rijder achter je is verdwenen, blijf dan wachten als teken naar de rest van de groep dat er een groepslid ontbreekt. De rijder voor jou zal hetzelfde doen, totdat degene die voorop rijdt in de gaten krijgt dat er leden uit de groep ontbreken en dan terug rijden om de ontbrekende leden weer op te pikken.
  • Zorg met vol getankte motor aan de start te verschijnen.
  • Deze rit is opengesteld voor introducés.
  • Om aan de Clubrit mee te kunnen doen, is het verplicht een ingevulde en ondertekende Eigen Verklaring in te leveren (ook introducés); heb je dit al eerder gedaan, dan hoeft dit niet nogmaals te gebeuren. Deze Eigen Verklaring kan hier worden gedownload.
  • We verwachten dat de deelnemers (ook introducés) aan een Clubrit op de hoogte zijn van de regels Rijden in Groepsverband.
  • Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen gedrag op de openbare weg; de YZF R-Club kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor enigerlei schade.