Clubrit Limburg

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd/Locatie

Datum: 17/04/2016

Tijd: 10:30 - 16:30

Locatie: mcdonalds Helmond

Categorie

INSCHRIJFFORMULIER

Clubrit door Limburg

LET OP!!! ROUTE EN VERTREKPUNT GEWIJZIGD IVM AMSTEL GOLD RACE IN ZUID-LIMBURG!!

Na een deels verregende, maar toch zeer goed bezochte clubrit in maart is het alweer tijd voor nog een clubrit! Op zondag 17 april gaan we naar het zuiden des lands.

De route zal ongeveer 160 km lang zijn en heeft als Start en Eindpunt Helmond.

Om ongeveer 10:30 zullen we verzamelen bij Mcdonalds Helmond, gelegen aan de Deurneseweg 19 (N270 richting Deurne), 5709 Ah in Helmond. Daar zullen we vanaf ongeveer 11:00 de rit aanvangen. Zorg ervoor dat je met een volle tank de route start. Pal naast de Mcdonalds aan de Deurneseweg zit een tankstation

mac

We rijden voor de lunch ongeveer de helft van de route, zo’n 80 km, en gaan daarbij langs Deurne, gaan dwars door de peel richting Wanssum, waar we vlak bij de Maas aankomen. Vanaf daar rijden we langs de westkant van de maas richting het noorden, om uiteindelijk bij Gennip via de brug het water over te steken. Vlak na Gennip zullen we de lunch gebruiken bij de stadsherberg in Gennep, rond 12:30

Na de lunch vervolgens we onze weg aan de oostkant van de Maas en rijden terug zuidwaarts, waarna we het water weer oversteken en we via oa Horst, America, griendsveen en Deurne weer terugrijden naar Helmond, waar we als afsluiting nog een drankje kunnen nuttigen op het terras van Zaal Vissers in de oude dorpskern van de wijk Brouwhuis

vissers

Uiteraard hopen we op mooi weer! Zie onder het routekaartje van de rit.

 

De Digitale route (Garmin) kun je hier downloaden, en een groter kaartje kun je hier bekijken

Ten slotte even een korte opsomming van de belangrijkste ‘huisregeltjes’:

* mocht je onverwachts niet mee kunnen rijden met deze Clubrit terwijl je je daar inmiddels al voor hebt aangemeld, help ons dan even door je telefonisch of per email af te melden. Email-adres en mobiel nummer staan in de bevestiging. Er is niets vervelender voor de andere rijders als we voor niets op je staan te wachten…

* Nieuw sinds 2015!: Om zoals voorgaande jaren een heleboel papierwerk te voorkomen, vragen wij va iedereen om zelf te zorgen dat je de route zelfstandig kunt rijden! Zorg dus dat je vantevoren de route hebt ingeladen in je navigatie, of een uitdraai bij je hebt. Met het aftekenen van de presentielijst verklaar je dat je hiermee zelfstandig in staat bent om de route te rijden!
* indien je onverhoopt de groep waarin je meerijdt kwijt raakt, ga dan niet zelf zoeken! Rij terug naar het punt waarop je voor het laatst de groep hebt zien rijden en blijf daar wachten. De groep komt terug om je weer op te pikken!
* het is een taak van ieder lid dat aan een rit meerijdt, om de rijder achter hem of haar in de gaten te houden. Merk je dat de rijder achter je is verdwenen, blijf dan wachten als teken naar de rest van de groep dat er een groepslid ontbreekt. De rijder voor jou zal hetzelfde doen, totdat degene die voorop rijdt in de gaten krijgt dat er leden uit de groep ontbreken en dan terug rijden om de ontbrekende leden weer op te pikken.
* zorg met volgetankte motor aan de start te verschijnen.
* deze rit is opengesteld voor introducés.
* om aan de Clubrit mee te kunnen doen, is het verplicht een ingevulde en ondertekende Eigen Verklaring in te leveren (ook introducés); heb je dit al eerder gedaan, dan hoeft dit niet nogmaals te gebeuren. Deze Eigen Verklaring kan worden gedownload van de Clubsite.
* we verwachten dat de deelnemers aan een Clubrit op de hoogte zijn van de regels Rijden in Groepsverband; een kopie kan worden gedownload van de Clubsite.
* iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen gedrag op de openbare weg; de YZF R-Club kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor enigerlei schade.

En verder: plezier hebben met elkaar!

Tot 17 april!

INSCHRIJFFORMULIER