Clubrit juni – Zuid NL, BBQ en ALV

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd/Locatie

Datum: 11/06/2017

Tijd: Hele dag

Locatie: ALV

Categorie

Beste Clubleden,

Voor zondag 11 juni aanstaande staat de traditionele combinatie van toertocht (voor de liefhebbers), algemene ledenvergadering en een zeer smakelijke barbecue op het programma in het altijd zonnige Brabant. Het bestuur van de R-Club nodigt alle leden plus partner uit om op 11 juni deze traditie voort te zetten. Zoals jullie gewend zijn komt deze gehele dag voor rekening van de Club, inclusief het eerste drankje tijdens de pauze in de Clubrit (overige consumpties tijdens de rit vallen hier buiten).

Het programma:

Vanaf 10.00 uur ontvangst met koffie/thee/fris met koek

11.00 uur: start Clubrit

Clubrit ALV 11 juni 2017

Vanuit Oosteind rijden we via Waspik langs het Oude Maasje en het Zuiderkanaal via Doeveren naar de Bergsche Maas. Bij Heusden steken we de Bergsche Maas over om vervolgens via de ander kant onze weg te vervolgen. Via de dijk langs de Afgedamde Maas komen we uiteindelijk in Brakel uit waar we ons pad verder volgen langs de Waal. Door de Bommelerwaard, waar menig tuinder zijn kost probeert te verdienen, komen we bij ons pauzeadres aan in Zaltbommel.


“t Stadscafé Zaltbommel aan de Markt 6 in Zaltbommel

Na het drankje van de Club stappen we weer op ons ijzeren ros en verlaten zo het pittoreske Zaltbommel om via de snelweg aan de andere kant van de Waal te komen. Ook aan deze zijde van het water is het heerlijk tuffen op onze R'en. Onderweg passeren we nog even Fort Vuren om vervolgens Gorinchem binnen te rijden. Bij Gorinchem steken we via de snelweg wederom het water over. Inmiddels heet de Waal hier Boven Merwede en verlaten we de snelweg bij Werkendam. Via Hank, waar we de Bergsche Maas weer oversteken, en Raamsdonk komen we uiteindelijk weer terug op ons startpunt, waarna we na de ALV uiteindelijk kunnen beginnen aan de BBQ.

 Route Downloaden

15.00 uur: aanvang Algemene Leden Vergadering

De agenda voor de lAgenda ledenvergadering:

1. Opening

2. Financieel verslag 2016 (wordt uitgereikt tijdens de vergadering)

3. Stand van zaken activiteiten lopende jaar

4. Geplande activiteiten komende periode

5. Rondvraag en sluiting 

Daarna: Barbecue

Locatie: zowel de start van de toertocht als de ledenvergadering en de barbecue vindt plaats bij

Wil van Nunen, Provincialeweg 154, 4909 AN Oosteind.

Let op: we starten op tijd, dus zorg dat je er bent!

Voor de barbecue willen we graag weten hoeveel mensen er mee-eten.

Iedereen die er de afgelopen jaren bij is geweest, zal het graag bevestigen: zeker de BBQ is een groot succes, dus meld je vooral tijdig aan om teleurstellingen te voorkomen!

De startlocatie is zoals gezegd bij Wil van Nunen,

Provincialeweg 154, 4909 AN Oosteind.

 

 

Tot slot nog even een korte opsomming van de belangrijkste ‘huisregeltjes’:

* mocht je onverwachts niet mee kunnen rijden met deze Clubrit terwijl je je daar inmiddels al voor hebt aangemeld, help ons dan even door je telefonisch of per email af te melden. Email-adres en mobiel nummer staan in de bevestiging. Er is niets vervelender voor de andere rijders als we voor niets op je staan te wachten…
* indien je onverhoopt de groep waarin je meerijdt kwijt raakt, ga dan niet zelf zoeken! Rij terug naar het punt waarop je voor het laatst de groep hebt zien rijden en blijf daar wachten. De groep komt terug om je weer op te pikken!
* het is een taak van ieder lid dat aan een rit meerijdt, om de rijder achter hem of haar in de gaten te houden. Merk je dat de rijder achter je is verdwenen, blijf dan wachten als teken naar de rest van de groep dat er een groepslid ontbreekt. De rijder voor jou zal hetzelfde doen, totdat degene die voorop rijdt in de gaten krijgt dat er leden uit de groep ontbreken en dan terug rijden om de ontbrekende leden weer op te pikken.
* zorg met volgetankte motor aan de start te verschijnen.
* deze dag is NIET opengesteld voor introducés, partners zijn wel welkom.
* om aan de Clubrit mee te kunnen doen, is het verplicht een ingevulde en ondertekende Eigen Verklaring in te leveren; heb je dit al eerder gedaan, dan hoeft dit niet nogmaals te gebeuren. Deze Eigen Verklaring kan worden gedownload van de Clubsite.
* iedere rijder krijgt bij de start een complete routebeschrijving met routekaartje uitgereikt; voor ontvangst hiervan dient te worden getekend.
* we verwachten dat de deelnemers aan een Clubrit op de hoogte zijn van de regels Rijden in Groepsverband; een kopie kan worden gedownload van de Clubsite.
* iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen gedrag op de openbare weg; de YZF R-Club kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor enigerlei schade.

En verder: plezier hebben met elkaar!

Tot 11 juni!

Inschrijfformulier