3D foto Actie

 

 

Een beweegbare 3D-foto is een gewilde gadget voor bezitters van auto’s en motoren. Lekker showen met je motor of auto, waar en wanneer je maar wilt! Genieten van het wow-effect dat je motor of auto in 3D steeds opnieuw oproept.
XYZ-Imaging heeft de techniek in huis om zo’n speciale foto van je motor te maken!

Vanaf nu is het mogelijk voor YZF R Clubleden om zo’n foto te laten maken met ledenkorting. Wij kunnen onze clubleden waardebonnen van 25 euro ter beschikking stellen, die te gebruiken zijn als je bij XYZ Imaging een foto besteld!

Meer info?

Kijk op de site van XYZ Imaging voor algemene informatie. Ook op Facebook kun je informatie vinden. De tarieven voor particulieren vind je hier.

Wil jij ook zo’n speciale foto van je R? Meld je dan aan via het contactformulier ovv waardebon 3D foto, en je krijgt een bon thuisgestuurd (stuur je adres mee in het contactformulier!) Er geld een maximum van een bon per foto-opdracht.

Zie onder een voorbeeld van hoe de foto eruit kan komen te zien! Hier betreft het een speciale R, namelijk die van Sjaak Lucassen (R1 sjaak), voordat hij zijn poolijs avontuur startte